Connect with us

Emisiuni

Paul Szabo s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor, Cheloo: „Te-aș fi poreclit «Sabotorul 3 G, 4G, 5G»“

Paul Szabo a ajuns și în finala emisiunii Stand-Up Revolution

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Deciziile luate de Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo în cadrul celui de-al șaselea episod iUmor i-a trimis la votul publicului pe șapte dintre concurenți, unii dintre ei fiind la prima apariție pe scena show-ului de umor. Claudia Chiraș, trupa Berrari, Gregory Brown, Emanuel Drăguț, Gigel Frone și Tudorel Popa, Morten – The Maniac și Paul Szabo au venit cu numere diferite și, în același timp, spectaculoase.

Când s-a dat „Stop vot!“, comediantul din Cluj-Napoca a fost cel care și-a adjudecat un loc direct în finala sezonului 14 iUmor, asta după ce, anul trecut, Paul Szabo a ajuns și în finala emisiunii Stand-Up Revolution. Sâmbăta aceasta, va fi o ediție specială iUmor: iRoast Fotbal, în cadrul căreia Helmuth Duckadam, Florin Bratu și Florin Gardoș vor fi jurați. Ce personalități din lumea fotbalului vor urca pe scenă, telespectatorii pot afla în cadrul episodului care va fi difuzat sâmbătă, 25 martie, de la 20:00, înainte de meciul Andorra – România, ce poate fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Paul Szabo i-a surprins pe Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo cu momentul pregătit pentru audițiile acestui sezon iUmor. Deși afișează o atitudine calmă, specifică locului natal, comediantul s-a transformat total când a început să înșire numeroasele glume acide despre lucruri care îl scot din minți.  Lucrând ca IT-ist la o companie din Cluj-Napoca, Paul Szabo a ales să își înceapă momentul cu glume de la propriul job. „Am văzut că foarte mulți manageri încearcă să facă orice să aducă angajații la birou. Da’ orice! Mâncare gratuită, le pun mese de biliard, mese de tenis… Nouă au vrut să ne pună un butoi cu bere la birou! Orice… doar să nu crească salariul!“, a spus comediantul. Ulterior, tânărul și-a continuat seria de glume acide despre anumite gadget-uri, iar poantele sale au stârnit discuții aprinse în rândul juraților care folosesc smartwatch-uri.

Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea i-au oferit câte un like și, astfel, el a intrat la votul celor de acasă. „Cel mai bun număr de stand-up din sezonul ăsta! (…). Eu chiar sper să câștige iUmor, sezonul 14! Sper să nu-ți placă nimic niciodată! Sper să fii anti-influencer, adică… să iei produse și să le critici pe Instagramul tău“, a declarat Cătălin Bordea, iar Cheloo a spus: „Stimate Paul Szabo, te-aș fi poreclit  «Sabotorul 3 G, 4G, 5G»… Dar a trecut de nivelul respectiv“. La votul publicului au ajuns alți șase concurenți: Claudia Chiraș, trupa Berrari, Gregory Brown, Emanuel Drăguț, Gigel Frone și Tudorel Popa, Morten – The Maniac. Iar la final, comediantul clujean a fost cel care a avut cele mai multe voturi și s-a calificat în marea finală iUmor, sezonul 14.

Sâmbăta aceasta, pe scaunele de la masa juriului emisiunii de umor vor sta Helmuth Duckadam, Florin Bratu și Florin Gardoș, pentru că urmează o ediție specială iUmor: iRoast de Zile Mari, difuzată înainte de primul meci al României în drumul spre EURO, când va juca împotriva reprezentativei Andorra. iRoast, ediția cu fotbal, telespectatorii o pot vedea sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending