Connect with us

Reality Show

Paula Chirilă a luptat să rămână în ”Ultimul Trib”, după ce colegii au trimis-o la duel: ”M-au sacrificat, acesta este adevărul!”

Redactia Radar de Media

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Supărată că a fost trimisă la duel de către colegii săi, aseară, într-o nouă ediție Ultimul Trib”, la Antena 1, Paula Chirilă și-a adunat toate forțele pentru a câștiga lupta și a le demonstra acestora că merită să rămână în Madagascar.

”M-au sacrificat, acesta este adevărul, au lăsat răniții în spate. Nu am ce comenta mai mult… Am vrut să îi am lângă mine pe Daniela, pentru că pe ea o simt aproape de sufletul meu, și pe Ionuț, chiar dacă el m-a nominalizat primult, pentru că eu cred în puterea lui de motivare”, a spus Paula Chirilă înainte de a intra în cursă, deși se teme de înălțime.

”M-am gândit că e posibil să pierd, dar dacă nu e aventură, nu e Madagascar! O să fac tot ce o să pot să câștig și am mari așteptări de la mine!”, a spus și Ema Șerban, care lucrează pentru o multinațională din București, iar în timpul liber face salturi cu parașuta la mitinguri aviatice și concursuri, alături de echipa de fete din lotul național al României.

Astfel, cele două fete au fost cocoțate în două coșuri suspendate, din care au fost nevoite să se tărască pe două funii agățate la înălțime sprijindu-se doar pe câteva plăci de lemn. În timp ce Paula a avut nevoie de mult timp pentru pauze și pentru a-și reveni din panică, obișnuită cu înălțimile, Ema a părut inițial să meargă mult mai repede. Echilibrul și graba au făcut însă ca aceasta să se răstoarne și să ia jocul de la capăt de trei ori, oferindu-i Paulei tot timpul necesar pentru a încheia toate etapele și pentru a câștiga Duelul. ”Am învățat o lecție foarte importantă – să nu subestimez pe nimeni! M-a umilit!”, a mărturisit Ema, cea care nu se aștepta să își încheie atât de repede cursa în Madagascar. Nici colegii ei nu se așteptau ca ea să nu se întoarcă în sat și chiar făcuseră rost și de o mică sticlă de rom pentru a sărbători victoria, ba chiar au insistat că Silviu Mircescu și Oana Dedeu ar face o glumă proastă. ”Tot ce am făcut azi de mâncare, am făcut pentru șase, nu pot să cred…”, a spus și Cosmin Pădureanu dezamăgit de această pierdere.

La fel de mare a fost surpriza și în teritoriul Lemurilor, care nu se așteptau ca Paula să se întoarcă! Aceștia au îmbrățișat-o de bun-venit, însă în curând au apărut și scepticii. ”Dacă aș fi răutăcios, aș zice <Bine-bine, la Duel nu mai ai o problemă cu ochiul, dar acum, între noi, îl țin puțin închis>”, a remarcat Ionuț Iftimoaie.

În scurt timp, echipele s-au animat din nou după ce au aflat că va avea loc o nouă probă a Căpitanilor, la care premiul cel mare este o masă copioasă cu tot ceea ce visează toți de când au ajuns în Madagascar. Mai puțin îngrijorați de mâncare, pentru Crocodili problema a fost căpitanul Alex Filip, căruia Mircea Zamfir îi contestă poziția, fără să aibă însă vreun sprijin din partea celorlalți colegi. Silviu Mircescu a plecat din sat către joc alături de Oana Dedeu și Mirel Magop, spre nemulțumirea lui Cosmin Pădureanu și Silviu Geandră, care și-ar fi dori și titulatura și prezența pe teren, în timp ce pe insula pustie Dima Trofim a luat locul căpitanului rănit și a plecat însoțit de Sorin Brotnei și Ionuț Iftimoaie. Proba Capitanilor s-a dovedit a fi una de măiestrie și testare a răbdării, dar și a echilibrului, cei trei fiind puși să țină în tensiune cu ajutorul unei sfori o tablă de șah, până ce ajungeau în anumite puncte în care puteau ridica noi recompense.

Dima Trofim a fost cel care a reușit să încheie cursa primul, în ciuda faptului că a ales cea mai diferită tehnică – s-a mișcat cât a putut de încet, pentru a nu fi nevoit să înceapă cursa de la capăt de fiecare dată când pierdea echilibrul tablei de șah. ”Aveam nevoie de o astfel de seară pentru psihicul nostru, pentru bunăstarea echipei!”, a spus Sorana după ce băieții s-au întors pe insulă victorioși cu masa pregătită. Iar după un adevărat festin, starea de spirit s-a schimbat complet, mai ales că Daniela a primit și salteaua care i-a asigurat un somn liniștit.

De partea cealaltă, Cameleonii au revenit în sat pentru a se apuca să pregătească cina, stropită la final de câteva beri primite drept cadou de la Lemurii care au văzut deja cum e viața la sat. Cu un om în minus, Cameleonii și-au jurat să lupte cât pot de mult pentru a evita să mai piardă un om. ”Mâncăm nisip, nu contează, numai să câștigăm de acum fiecare concurs!”, a spus Silviu Mircescu. Dacă vor reuși să își ducă planul la bun sfârșit și să evite o nouă eliminare, telespectatorii pot vedea săptămâna viitoare, joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

Comentarii

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Reality Show

Giulia Nahmany: „O să-mi iau această forță și o să o aplic în viața reală.”

Avatar

Published

on

              Au fost eliminați în prima seară, au mers împreună în pădure, au revenit împreună în Fermă… și au luptat unul contra altuia pentru un loc în competiție! Alianța primilor bandiți, Gabi și Giulia s-a încheiat! Giulia Nahmany a pierdut duelul și a plecat acasă, mânată de un gând impresionant: „O să-mi iau această forță și o să o aplic în viața reală”.

 

Deși Giulia a insistat că și-a pus toată puterea în luptă, colegii au simțit că duelul a fost unul inegal: „Îmi pare rău că nu ne-a oferit o luptă pe cinste”, a spus Andrei Stoica. Întorși în Fermă, concurenții și-au exprimat regretele pentru plecarea fostei bandite, dar au și început să facă planurile pentru a o răzbuna și a-l face pe Gabi să regrete că a rămas în casă!

 

Emisiunea a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 5.7 puncte de rating și 18.2% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 4 puncte de rating și 13% share.

Clătite cu ciocolată! Părea un dulce la care fermierii doar visau, dar care aseară a devenit realitate. După duel, în casă, îi aștepta un borcan cu cremă de ciocolată care putea fi mâncat doar cu o condiție: dacă era servit direct de pe un concurent de gen opus. Cum băieții s-au arătat timizi și deloc dornici să își ajute colegele pentru a-și satisface pofta de dulce, fetele s-au descurcat: „Am respectat regula, dar am făcut-o mai frumoasă”, a menționat Elena.

 

Seara s-a încheiat cu una dintre cele mai sincere și deschise discuții strategice de până la acest moment! Piștereanu, Anna Lesko, Andrei și Ana Maria Ababei au decis că este momentul să ia frâiele jocului în mâini și să aranjeze câștigătorul viitorului duel de fermier șef! Dacă planul lor va funcționa sau nu, aflăm marțea viitoare!

 

Noi probe care îi vor pune în dificultate, răsturnări de situație care îi vor face să realizeze că drumul spre marea finală este încă foarte lung și momente în care emoțiile vor învinge în fața raționalului, nu pot fi ratate săptămâna următoare în Ferma. Orășeni vs Săteni, cel mai puternic experiment social!

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Reality Show

Pavel Bartoș și Smiley au îndeplinit aseară Visuri la cheie pentru Roberta, campioana cu zeci de medalii

Avatar

Published

on

            Visul Robertei a devenit realitate, de astăzi fata privește cu încredere spre un viitor promițător care îi va permite să fie cine își dorește. Oamenii au fost cuceriți de talentul ei și de dedicarea pe care o are de la o vârstă fragedă. Deși abandonul părinților i-a creat o traumă, Roberta este puternică și, cu sprijinul bunicilor, va urca cu pași repezi în cariera de gimnastă.

 

Pe lângă renovarea locuinței, Roberta a avut ocazia să petreacă timp cu doi oameni pe care îi îndrăgește atât de mult: Pavel Bartoș și Smiley. Visul ei era să-i cunoască pe cei doi prezentatori, iar Dragoș Bucur i-a îndeplinit dorința și a avut parte de un moment special cu simpaticii Pavel și Smiley.

             „Am avut emoții mari în acel moment! A fost o clipă în care am realizat că un gest mic poate aduce atât de multă bucurie. Ar trebui ca toți să facem asta, mai des! Având în vedere situația ei, e bine că i-am putut aduce câteva clipe de fericire. Și nu doar pentru că ne-a cunoscut pe noi, ci și pentru că a lor casă a fost făcută și vor avea unde să trăiască mult mai bine”, a spus Pavel.

 

Săptămâna viitoare Dragoș Bucur, Cristina Joia, Omid Ghannadi și Laura Boghiu vor ajunge în Vedea. Nu ratați miercuri povestea unei mame care a trecut prin momente teribile și a ajuns să crească singură 6 copii.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Reality Show

Ferma: Provocările cu șobolani se împletesc cu jocul de adevăr și provocare!

Avatar

Published

on

            Augustin Viziru s-a alăturat concurenților în Ferma! Și nu doar că s-a alăturat, dar a reușit să câștige duelul cu George Piștereanu și să devină noul fermier șef al competiției. Mandatul lui a început cu o deviză neașteptată: „Pauzele lungi și dese… cheia marilor succese”.

 

Ziua nu a fost deloc ușoară pentru fermieri când au primit noi provocări din partea Mihaelei. Dacă sarcina săptămânii le-a adus zâmbetul pe buze deoarece au de pregătit mălai din 2 tone de porumb, cea de-a doua misiune i-a șocat: fetele nu mai au voie să calce prin bucătărie, trebuie să fie purtate pe brațe de băieți!

 

Și de parcă nu erau suficient de obosiți și înfometați, seara le-a adus un cadou la care nici nu visau: fiecare a primit câte 2 șobolani de care trebuie să aibă grijă! În această seară, noii prieteni vor deveni aliații lor într-o luptă contra vitezei! Cine va reuși să-și consolideze relația cu animalele de companie și să câștige proba, descoperim în câteva ore!

Între atâtea probe și misiuni tot mai dificile, fermierii vor primi și un joc: adevăr sau provocare! Acesta se va dovedi a fi șansa perfectă pentru a afla câți parteneri a avut Anna Lesko, dar și care este părerea Giuliei despre acest subiect. „Eu cred în iubire. A face dragoste este ceva înălțător și frumos.”, va fi concluzia Giuliei care va atrage atenția tuturor colegilor!

 

Urmează o seară cu răsturnări de situație, cu o probă pentru mâncare și o potențială recompensă care va scoate la iveală reacții total neașteptate și o decizie a fermierului șef cu privire la duelistul săptămânii care va readuce conflictele în casă! Cum își va motiva servitorul să meargă la duel alegerea făcută pentru a-i fi adversar și ce comentarii vor avea colegii lor, aflăm de la ora 22:30 în Ferma. Orășeni vs Săteni.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Facebook

Trending