Connect with us

Reality Show

Paula Chirilă a luptat să rămână în ”Ultimul Trib”, după ce colegii au trimis-o la duel: ”M-au sacrificat, acesta este adevărul!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Supărată că a fost trimisă la duel de către colegii săi, aseară, într-o nouă ediție Ultimul Trib”, la Antena 1, Paula Chirilă și-a adunat toate forțele pentru a câștiga lupta și a le demonstra acestora că merită să rămână în Madagascar.

”M-au sacrificat, acesta este adevărul, au lăsat răniții în spate. Nu am ce comenta mai mult… Am vrut să îi am lângă mine pe Daniela, pentru că pe ea o simt aproape de sufletul meu, și pe Ionuț, chiar dacă el m-a nominalizat primult, pentru că eu cred în puterea lui de motivare”, a spus Paula Chirilă înainte de a intra în cursă, deși se teme de înălțime.

”M-am gândit că e posibil să pierd, dar dacă nu e aventură, nu e Madagascar! O să fac tot ce o să pot să câștig și am mari așteptări de la mine!”, a spus și Ema Șerban, care lucrează pentru o multinațională din București, iar în timpul liber face salturi cu parașuta la mitinguri aviatice și concursuri, alături de echipa de fete din lotul național al României.

Astfel, cele două fete au fost cocoțate în două coșuri suspendate, din care au fost nevoite să se tărască pe două funii agățate la înălțime sprijindu-se doar pe câteva plăci de lemn. În timp ce Paula a avut nevoie de mult timp pentru pauze și pentru a-și reveni din panică, obișnuită cu înălțimile, Ema a părut inițial să meargă mult mai repede. Echilibrul și graba au făcut însă ca aceasta să se răstoarne și să ia jocul de la capăt de trei ori, oferindu-i Paulei tot timpul necesar pentru a încheia toate etapele și pentru a câștiga Duelul. ”Am învățat o lecție foarte importantă – să nu subestimez pe nimeni! M-a umilit!”, a mărturisit Ema, cea care nu se aștepta să își încheie atât de repede cursa în Madagascar. Nici colegii ei nu se așteptau ca ea să nu se întoarcă în sat și chiar făcuseră rost și de o mică sticlă de rom pentru a sărbători victoria, ba chiar au insistat că Silviu Mircescu și Oana Dedeu ar face o glumă proastă. ”Tot ce am făcut azi de mâncare, am făcut pentru șase, nu pot să cred…”, a spus și Cosmin Pădureanu dezamăgit de această pierdere.

La fel de mare a fost surpriza și în teritoriul Lemurilor, care nu se așteptau ca Paula să se întoarcă! Aceștia au îmbrățișat-o de bun-venit, însă în curând au apărut și scepticii. ”Dacă aș fi răutăcios, aș zice <Bine-bine, la Duel nu mai ai o problemă cu ochiul, dar acum, între noi, îl țin puțin închis>”, a remarcat Ionuț Iftimoaie.

În scurt timp, echipele s-au animat din nou după ce au aflat că va avea loc o nouă probă a Căpitanilor, la care premiul cel mare este o masă copioasă cu tot ceea ce visează toți de când au ajuns în Madagascar. Mai puțin îngrijorați de mâncare, pentru Crocodili problema a fost căpitanul Alex Filip, căruia Mircea Zamfir îi contestă poziția, fără să aibă însă vreun sprijin din partea celorlalți colegi. Silviu Mircescu a plecat din sat către joc alături de Oana Dedeu și Mirel Magop, spre nemulțumirea lui Cosmin Pădureanu și Silviu Geandră, care și-ar fi dori și titulatura și prezența pe teren, în timp ce pe insula pustie Dima Trofim a luat locul căpitanului rănit și a plecat însoțit de Sorin Brotnei și Ionuț Iftimoaie. Proba Capitanilor s-a dovedit a fi una de măiestrie și testare a răbdării, dar și a echilibrului, cei trei fiind puși să țină în tensiune cu ajutorul unei sfori o tablă de șah, până ce ajungeau în anumite puncte în care puteau ridica noi recompense.

Dima Trofim a fost cel care a reușit să încheie cursa primul, în ciuda faptului că a ales cea mai diferită tehnică – s-a mișcat cât a putut de încet, pentru a nu fi nevoit să înceapă cursa de la capăt de fiecare dată când pierdea echilibrul tablei de șah. ”Aveam nevoie de o astfel de seară pentru psihicul nostru, pentru bunăstarea echipei!”, a spus Sorana după ce băieții s-au întors pe insulă victorioși cu masa pregătită. Iar după un adevărat festin, starea de spirit s-a schimbat complet, mai ales că Daniela a primit și salteaua care i-a asigurat un somn liniștit.

De partea cealaltă, Cameleonii au revenit în sat pentru a se apuca să pregătească cina, stropită la final de câteva beri primite drept cadou de la Lemurii care au văzut deja cum e viața la sat. Cu un om în minus, Cameleonii și-au jurat să lupte cât pot de mult pentru a evita să mai piardă un om. ”Mâncăm nisip, nu contează, numai să câștigăm de acum fiecare concurs!”, a spus Silviu Mircescu. Dacă vor reuși să își ducă planul la bun sfârșit și să evite o nouă eliminare, telespectatorii pot vedea săptămâna viitoare, joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

Insula Iubirii: ”Ziceam că nu există dragoste la prima vedere și am ajuns să mă contrazic”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

În cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, noi concurenți descoperă puterea irezistibilă a Insulei Iubirii și efectele acestui test de cuplu pe care ei înșiși l-au dorit.

Cu fiecare nouă generație, concurenții au fost mai ascunși sau mai antrenați, însă de fiecare dată, adevăratele intenții au ieșit la iveală. Oameni maturi, cu relații stabile, cu mize importante și care și-au jurat fidelitatea au plecat în aventura vieții lor, însă s-au lăsat vrăjiți de puterea ispitelor și au îngenunchiat în fața lor.

”Eu ziceam că nu există dragoste la prima vedere și am ajuns să mă contrazic eu pe mine până la urmă. Vreau să simt că sunt femeie”, va spune o concurentă aflată în Thailanda în mijlocul unei furtuni de gesturi și sentimente, de gânduri, trăiri și emoții. Cine este aceasta și cum i s-a schimbat complet viața, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Cu doi concurenți noi, strategiile din Ferma – Un nou început! sunt date peste cap

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

După ce săptămâna trecută a intrat Zmărăndescu în fermă, concurenții au mai avut parte de un șoc: Ioana revine și nu cu mâinile goale – ea îl aduce în concurs și pe Matei, actor și fotomodel căruia îi place să aibă parte de atenția tuturor fetelor. Dacă grija lui Moroșanu este că, dintr-o dată, mai au două guri de hrănit, restul concurenților se concentrează să găsească noi strategii pentru următoarele voturi.

În această seară, de la 21:30, concurenții se luptă cu ei înșiși, dar și pentru mâncare. Va fi un duel cum nu au mai avut până acum: vor trebui să caute indicii în pădure, împărțiți în două echipe. Vor reuși ei să facă echipă, să uite de orice conflict și să găsească toată mâncarea ascunsă în pădure? De asemenea, va urma și un duel de recompensă, în care fetele îi vor surprinde pe băieți cu…mișcările lor sexy.

Este timpul, din nou, ca cei 12 concurenți să voteze cei doi servitori care vor duce munca grea în săptămâna în care Zmărăndescu este fermier șef. Vor avea rezultatul așteptat calculele făcute și scandalurile din ultimele zile? Rămâne de văzut în această seară, în noua ediție Ferma – Un nou început!

Ediția Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Noi răsturnări de situație pe Insula Iubirii: ”Au fost absolut convinși că lornu li se poate întâmpla nimic”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Aparent pline de încredere, patru noi cupluri au vrut să se supună celui mai greu test de relație, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera luni, 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, însă unii au uitat curând trecutul pentru a îmbrățișa un prezent mult mai ispititor! 

”Cred că mulți dintre cei care au urmărit celelalte sezoane de până acum și sunt fani ai emisiunii au foarte mare încredere în ei și în partenerii lor, un lucru foarte bun de altfel, motiv pentru care sunt absolut convinși că lor nu li se poate întâmpla nimic. Astfel, se gândesc la experiența Insula Iubirii ca la un mod de a se bucura de o vacanță în Thailanda, fără vreo implicație pentru relația lor. Din păcate, lucrurile nu au stat chiar așa, așa cum se va vedea și în cel de-al cincilea sezon”, a spus prezentatorul Radu Vâlcan.

La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa. Cu toate acestea, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, Insula Iubirii este însă martorul unei situații unice în istoria sa! Cine sunt personajele principale și cum li s-au schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending