Paula Herlo a aflat cum să amenajeze camera copiilor, de la Alex Gavrilescu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Paula Herlo a aflat cum să amenajeze camera copiilor, de la Alex Gavrilescu

Published

on

Foto Credit: PRO TV

            Copiii cresc, se dezvoltă, iar nevoile lor sunt într-o continuă schimbare. Pentru aceasta, au nevoie de un mediu prielnic care să le ofere tot confortul. Mulți oameni se găsesc în situația în care copiii familiei trebuie să împartă același spațiu. Cum amenajăm acea cameră, astfel încât fiecare să aibă spațiul personal, care să îndeplinească cerințele vârstei ? A aflat Paula Herlo de la Alex Gavrilescu, arhitectul Visuri la cheie.

 

„Eu am doi copii, un băiețel și o fetiță. Ei împart o singură cameră, iar în acest moment e cam haos, sunt foarte multe cutii cu jucării. Ne-am propus să le organizăm camera și să facem spații distincte. Ce e de făcut ?”, a întrebat Paula Herlo.

 

Alex Gavrilescu, arhitectul de la Visuri la cheie, i-a oferit câteva sfaturi utile, atât pentru ea, cât și pentru cei care se află în aceeași situație: „Zona de centru aș lăsa-o ca un spațiu comun, unde ei să se întâlnească și să se joace, este foarte important. Spațiul poate fi ușor organizat: de exemplu, paturile pot fi puse în colțuri diferite, iar în ceea ce privește biblioteca, aș sugera ca aceasta să fie amplasată în partea opusă locului pentru dormit.”

 

Toate informațiile, dar și alte sfaturi din partea arhitecților de la Visuri la cheie sunt disponibile pe https://visurilacheie.protv.ro/diy.

 

Advertisement

Nu uitați că puteți fi și voi parte din echipa Visuri la cheie! Dacă cunoașteți o familie care are nevoie de ajutor, o puteți înscrie pe visurilacheie.protv.ro.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending