Connect with us

Anchetă

Paula Herlo prezintă duminică, la România, te iubesc!, ancheta Tineretul devalizat. Moștenirea UTC

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cluburi, baze sportive, spații de agrement – tot ce avea tineretul comunist a ajuns subiect de speculații sau tranzacții. Unii au profitat, iar profitul s-a privatizat. Tineretul devalizat. Moștenirea UTC – o anchetă de Paula Herlo, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

„Moștenirea lăsată de părinții și bunicii noștri care au plătit cotizații pentru construirea unui patrimoniu uriaș pe vremea când erau membri ai UTC a ajuns pe mâinile unor oameni care fie n-au știut să-l administreze, fie au făcut afaceri cu el. După Revoluție, s-au înființat Fundații pentru Tineret care au preluat clădirile și terenurile. Unii le-au valorificat și le-au pus în slujba tinerilor, alții au făcut afaceri, iar azi sunt inculpați sau nu“, a spus Paula Herlo.

Tineretul Comunist ne-a lăsat o moșternire uriașă: 28 de case ale tineretului, 44 de cluburi și 16 baze sportive. Plus infrastructura creată prin Biroul Tineretului Comunist. Clădiri impresionante, hoteluri, agenții de turism, terenuri la malul mării. O comoară la care au râvnit oameni de afaceri și politicieni deopotrivă. Un lucru este cert: statul român are obligația, prin Ministerele de Resort, să pună în valoare tot potențialul acestor clădiri.

„Vedem cum politicieni și afaceriști au ajuns să cumpere sau să construiască pe terenurile fostului UTC, în vreme ce tinerii sunt văduviți de dreptul lor de a avea un loc în care să se întâlnească, să participe la cursuri, să se bucure de o moștenire care, de drept, e a lor“, a zis Paula Herlo.

Întreaga anchetă semnată de Paula Herlo duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Analize Audiente TV2 zile ago

Vocea României lider absolut de audiență! Ediția de aseară a fost urmărită de peste 1.2 milioane de telespectatori

Reality Show2 zile ago

Sâmbăta aceasta PRIMA TV te prinde în Cursa iubirii. Un reality show despre puterea relației în care se vor vedea toate fațetele iubirii!

Emisiuni2 zile ago

Când debutează noul sezon „Drag de România mea!” la TVR2 ?

Reality Show3 zile ago

America Express – Drumul Soarelui revine la Antena 1 cu o premieră maraton de 5 zile

Vedete3 zile ago

Denise Rifai este însărcinată cu primul copil la 38 de ani? Vedeta Kanal D a vrut să se știe de la ea. Cine este iubitul ei

ȘTIAI CĂ...?3 zile ago

10 lucruri care te pot face fericit și împlinit

TV Divertisment Show3 zile ago

Cătălina Grama, dezvăluiri despre Paul Ipate, astăzi la Săriți de pe fix!: ”La două dimineața, iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari!”

AUDIENȚE TV4 zile ago

Scandal între soțiile lui Brânzoi și Firicel: „Ne-ați chemat aici ca să ne dăm seama că suntem mai săraci ca voi!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Reality Show4 zile ago

Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, aseară, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul culinar, lider detaşat de audienţă

Horoscop4 zile ago

Horoscopul zilei de joi, 28 septembrie 2023. Planeta Jupiter intră în casa Săgetatorului

Emisiuni4 zile ago

Helmut Duckadam, legenda vie a sportului rege, duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending