Connect with us

Anchetă

Paula Herlo prezintă duminică, la România, te iubesc!, ancheta Tineretul devalizat. Moștenirea UTC

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Cluburi, baze sportive, spații de agrement – tot ce avea tineretul comunist a ajuns subiect de speculații sau tranzacții. Unii au profitat, iar profitul s-a privatizat. Tineretul devalizat. Moștenirea UTC – o anchetă de Paula Herlo, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

„Moștenirea lăsată de părinții și bunicii noștri care au plătit cotizații pentru construirea unui patrimoniu uriaș pe vremea când erau membri ai UTC a ajuns pe mâinile unor oameni care fie n-au știut să-l administreze, fie au făcut afaceri cu el. După Revoluție, s-au înființat Fundații pentru Tineret care au preluat clădirile și terenurile. Unii le-au valorificat și le-au pus în slujba tinerilor, alții au făcut afaceri, iar azi sunt inculpați sau nu“, a spus Paula Herlo.

Tineretul Comunist ne-a lăsat o moșternire uriașă: 28 de case ale tineretului, 44 de cluburi și 16 baze sportive. Plus infrastructura creată prin Biroul Tineretului Comunist. Clădiri impresionante, hoteluri, agenții de turism, terenuri la malul mării. O comoară la care au râvnit oameni de afaceri și politicieni deopotrivă. Un lucru este cert: statul român are obligația, prin Ministerele de Resort, să pună în valoare tot potențialul acestor clădiri.

„Vedem cum politicieni și afaceriști au ajuns să cumpere sau să construiască pe terenurile fostului UTC, în vreme ce tinerii sunt văduviți de dreptul lor de a avea un loc în care să se întâlnească, să participe la cursuri, să se bucure de o moștenire care, de drept, e a lor“, a zis Paula Herlo.

Întreaga anchetă semnată de Paula Herlo duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending