Connect with us

Emisiuni

Paula Seling, aniversată la „O dată-n viaţă”, la TVR 1

Published

on

Foto Credit: TVR
Reclame

Invitată în emisiunea de la TVR 1 pentru un moment special, artista a fost surprinsă de echipa Iulianei Tudor în plină înregistrare! Reacţia Paulei Seling – duminică, 18 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, într-o nouă ediţie „O dată-n viaţă”.

„Timpul” este piesa pentru care Paula Seling a păşit din nou în platoul emisiunii „O dată-n viaţă”. Urma un duet cu tânăra Mădălina Mureşan, laureată a show-ului de talente „Vedeta populară”. Nu mică i-a fost mirarea vedetei, însă, când s-a trezit înconjurată de protagoniştii emisiunii şi de echipa Iulianei Tudor, „înarmaţi” cu un tort şi cântându-i „La mulţi ani!”, cu ocazia aniversării a 25 de ani de carieră! Emoţionanta reacţie a artistei o vedem în ediţia de duminică, 18 decembrie, a emisiunii „O dată-n viaţă”. Iuliana Tudor ne invită la o nouă seară cu cântec şi voie bună, la TVR 1, de la ora 21.00.

Penultima ediţie a emisiunii din acest an aduce în studioul TVR, aşa cum ne-a obişnuit, tinere talente care s-au remarcat de-a lungul celor 8 sezoane „Vedeta populară”, însoţite de interpreţi celebri ai folclorului românesc. Aneta Stan este cea care o susţine, pe tot parcursul emisiunii, pe Mădălina Mureşan. Cristina Drăgan beneficiază de ajutorul Stelianei Sima, dar oferă telespectatorilor şi un moment special alături de Alexandra Ungureanu. Iar Ioana Urs are parte de sprijinul Anghelinei Timiș Lung.

Tot ea îşi demonstrează calităţile de dansatoare, cu un vals, împreună cu membrii Ansamblului Ciprian Porumbescu, cei care asigură coregrafia tuturor momentelor serii. Orchestra aceluiaşi ansamblu, dirijată de Mihai Cotos, ne încântă cu acordurile sale, de-a lungul întregii emisiuni.

Cu emoţie, dar şi cu bucuria cântului şi jocului românesc, Iuliana Tudor ne aşteaptă şi în acest sfârşit de săptămână la „O dată-n viaţă”, de la ora 21.00, la TVR 1. Emisiunea poate fi urmărită şi de românii din afara ţării, simultan, la TVR Internaţional. Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending