Paula Seling apare la “Serviciul Roman de Comedie” intr-un costum maramuresean mostenit de la mama sa - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Paula Seling apare la “Serviciul Roman de Comedie” intr-un costum maramuresean mostenit de la mama sa

Published

on

Duminica aceasta, Paula Seling vine la “Serviciul Roman de Comedie” si isi dezvaluie o latura mai putin cunoscuta. Invitata lui Toni Grecu va prezenta un moment artistic inedit: va purta un costum traditional maramuresean pe care l-a mostenit de la mama sa, va vorbi cu accent specific graiului din Maramures si va canta, surprinzator, o piesa semnata de Aretha Franklin. Cum arata intregul moment, telespectatorii Pro Tv vor afla in editia din 10 aprilie, de la 21.45.

Si tot atunci, Dragos Stoica pregateste un numar senzational, in care Gigi Becali, personajul pe care il parodiaza cu mare talent, va vorbi despre filmul romanesc si va prezenta in fata unui grup de ziaristi trei secvente celebre din filmele “Revansa”, “Cu mainile curate” si “Nea Marin miliardar”. La final, nea Gigi promite ca va face si el un film, cu el in rol principal, care se va numi “Razboiul Stelei”.

In Casa PROporului continua competitia “Romanii n-au talent” cu un moment savuros al unui grup de balet clasic al politistilor din Nasaud, o reinterpretare a celebrului “Lacul lebedelor” in care apare si lebada neagra (Ioana Dulf). Si Iulian Postelnicu intra in acest concurs in pielea unui tanar stangaci care incearca sa faca jonglerii cu sticle, pahare si bauturi colorate, insa nu are talent, ci doar tupeu pentru a se prezenta pe scena. In fata juriului format saptamana aceasta din Jojo, Toni Grecu si Cristian Tantareanu (Dragos Stoica) accesorizat cu o maseuza thailandeza, va performa si Andreea Doinea in rolul unei femei de etnie rroma: actrita de la SRC va jumuli lebada neagra din momentul precedent, va recita o poezie si va aparea in aceasta secventa chiar cu fetita sa, Alexia.

Si tot duminica seara, la Pro Tv, Oana Zavoranu (Aniela Petreanu) vine la SRC direct din spital, iar Dan Diaconescu (Claudiu Maier) anunta ca Partidul Poporului nu a murit.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. enosiretschi enoh cainic

    23 februarie 2013 at 11:13

    just pauli…reeessst on internet…
    cine a zis ca nu s potrivite pentru tine sa i sfaramam!iadul valah…
    pe vaile sucevei chioarului izei marei ilvei am spus ce a fost…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending