Paula Seling cântă şi joacă în scenete duminică seara la ”Divertis – Serviciul Român de Comedie”

0
563

După ce duminică, 14 martie, de la 20.30, ”Divertis – Land of Jokes” aduce la Pro Tv scenete pline de umor despre personajele mondene din Hard Joke Cafe, despre Nemurici, dar şi despre politicieni, telespectatorii au parte la 21.30 de noi invitaţi la ”Serviciul Român de Comedie”.

Paula Seling şi Ovi răspund ”drepţi” la apelul agenţilor comediei conduşi de Toni Grecu şi vin în Casa PROporului în prima lor apariţie într-o emisiune de televiziune după ce au fost desemnaţi reprezentanţii României la Eurovision 2010.

Cea mai mare provocare pentru Paula Seling la ”Serviciul Român de Comedie” va fi să joace într-o scenetă propriul rol, alături de personaje deja consacrate, precum Traian Băsescu (Valentin Darie) sau Dinu Patriciu (Ducu Hâncu). Nici Ovi nu scapă de ”capcanele” agenţilor comediei, pentru că el va trebui să transmită telespectatorilor un mesaj în norvegiană… cu accent moldovenesc.

Paula Seling şi Ovi vor vorbi la ”Serviciul Român de Comedie” şi despre ce înseamnă pentru ei participarea la acest concurs internaţional, se vor întâlni cu agenţii sub acoperire care supraveghează comedia românească şi vor face cunoştinţă şi cu Flacăra violet, întâlnire care speră să le poarte noroc la Oslo. Ce alte suprize îi mai aşteaptă pe cei doi în sediul ”Serviciului Român de Comedie”, telespectatorii vor afla duminică seara, de la 21.30, la Pro Tv.

Comentarii