Paula Seling, invitat special la TNB, în "MAGIC NAŢIONAL" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Paula Seling, invitat special la TNB, în “MAGIC NAŢIONAL”

Published

on

 

Înregistrând un mare succes de public, la două luni de la premieră, MAGIC NAŢIONAL, acest spectacol-concert ce adună, ca într-o constelaţie, autografe muzicale, coregrafice şi recitative de înaltă clasă, atipic pentru repertoriul TNB, continuă să ne surprindă.

În reprezentaţia care va avea loc duminică 28 februarie 2016, de la ora 20.00, veţi avea parte de o surpriză minunată. Ca un vestitor al primăverii,  vocea Paulei Seling va răsuna, live, în această seară de sfârşit de februarie, în  Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

În calitate de invitat special, Paula Seling li se va alătura actorilor ce ne răsfaţă cu ipostaze artistice inedite, precum şi celor care îi secondează cu virtuozitate, muzicienii-magicieni Emy Drăgoi (acordeon) şi Lucian Maxim (percuţie), împreună cu  3D Pro’ect şi Jazz Hot Club Romania

Ion Caramitru (în dublă ipostază, de actor, dar şi de regizor),  Medeea Marinescu, Marius Manole, Istvan Teglas, Anca Sigartău, Lari Giorgescu, Aylin Cadîr, Eduard Adam, Florin Călbăjos, Emilian Mârnea şi Petre Ancuţa vă vor purta pe meridianele cântecului şi ale poeziei, jonglând cu vorbele în câteva limbi ale pământului, într-o ambianţă sonoră de o rafinată modernitate, peste care pluteşte, discret, un aer retro.

O seară de neuitat, pe care vă invităm s-o petreceţi în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Şi, în continuare vă îndemnăm să urmăriţi  traseul acestui MAGIC NAŢIONAL, pentru că o serie de alte surprize se profilează la orizont!
Biletele se pot procura de la Agenţia de bilete a teatrului, precum şi online, pe www.mystage.ro

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending