Connect with us

Podcast

Paula Seling, la podcastului „DilEMMA”„Nu sunt mamă singură, eu și tatăl Elenei suntem o echipă”

Published

on

Reclame

Paula Seling, una dintre cele mai discrete artiste din industria muzicala, își deschide sufletul în fața Emmei în cadrul podcastului „DilEMMA” și face mărturisiri emoționante la câțiva luni după anunțare divorțului, dar și a adopției „ Cea mai importanta ființa de pe lumea asta este ea (Elena) și noi trebuie să găsim soluția să funcționam spre binele ei. Intre noi exista un respect foarte mare, există și o prietenie…Ne purtăm de grijă unul altuia și lucrurile funcționează în acest fel”.

Deși despărțirea de fostul soț a venit după 17 ani, Paula a făcut pace cu trecutul și consideră că „Ferirea este in prezent. Lecția separării este la fel de importanta ca orice lecție. Daca s-a întâmplat așa înseamnă că aveai ceva de învățat de acolo… toate se întâmpla cu un rost in lumea asta”.

Cu multă sinceritate dar și din dorința de a se autodepășii, Paula recunoaște că „Mă autopedepsesc. Sunt o persoana care își caută perfecțiunea. Și pentru că nimeni nu poate sa fie perfect, atunci când îmi descopăr mici nereușite, mă cert  foarte mult singură și compensez cu și mai multă energie si atenție data de depășirea a unei bariere”.

Paula Seling se consideră un om norocos care s-a regăsit și s-a redescoperit pe sine odată cu adopția Elenei iar lecția cea mai valoroasă pe care a învățat-o a fost „iubirea totală și absolută”.

Extrem de rafinată și atentă în alegerile muzicale pe care le-a făcut, Paula Seling consideră terapie muzica, iar cea bisericească  „vindecă sufletul” urcându-te pe o vibrație emoțională înaltă.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending