Paula Seling si Ovi intra pe pozitia nr.10 in aceasta seara la Eurovision (galerie foto)

0
505

Romania isi face debutul in concursul Eurovision asta seara in cea de-a doua semifinala de la Oslo. Conform tragerii la sort Paula Seling si Ovi vor urca pe scena pe pozitia a 10-a. Speram ca acest numar sa ne poarte noroc si sa ne calificam in finala de sambata unde vor evolua 25 de tari participante. 10 din prima semifinala, 10 din cea de-a doua semifinala si 5 tari calificate automat in finala ( Germania, Spania, Franta , Anglia si Norvegia).

Ieri Paula anunta pe blogul ei ca a racit din cauza aerului conditionat dar ca totul este tinut sub control!

`Ieri m-am trezit cu usturime in gat!!! Ghinion sau semn bun? Judecand dupa faptul ca toate premiile importante din viata mea le-am castigat pe raceala, ma gandesc ca nu m-as da inapoi de la un nas infundat ( LOL). Am avut grija de mine toata dimineata. Va spun sincer, curentul de pe holurile alea de la Arena, aerul conditionat blocat pe temperaturi “norvegiene” nu se inteleg prea bine cu un Capricorn alergic la curent! Nah, ce sa zic… Oricum, in ultimele doua luni, asta a fost starea mea naturala, asa ca nu ma mai mir`, a scris Paula pe blog.

Asadar in aceasta seara de la ora 22 in direct pe TVR 1, TVR International, TVR HD si online pe TVR.ro urmariti cea de-a doua semifinala a concursului Eurovision 2010 , live de la Oslo!


Comentarii