Connect with us

Life Style

Pavel Bartoş, pentru a 250-a oară îmbrăcat în aceleaşi haine

Published

on

Începutul de toamnă se anunţă unul foarte aglomerat pentru Pavel Bartoş. Carismaticul actor va începe pe 14 septembrie spectacolele la Teatrul Odeon. Stagiunea de toamnă culminează cu începerea show-ului “Vocea României” pe 19 septembrie, prezentat de Pavel, dar şi cu caravana “Românii au talent” care va începe în luna octombrie.

Totuşi, Pavel nu îşi neglijează meseria de actor şi poate fi văzut în această toamnă în mai multe piese de teatru unde va intra în pielea unor personaje savuroase.

„Iubesc atât teatrul, cât şi televiziunea. Dacă la teatru trăiesc emoţie alături de spectatori, în televiziune este vorba despre amploare. La Vocea României mă bucur alături de milioane de oameni care ne privesc!”, a declarat Pavel Bartoş.

Cap de afiş în această stagiune a Teatrului Odeon este piesa Gaiţele, în regia lui Alexandru Dabija, în care Pavel interpretează rolul lui Ienache Duduleanu. Acesta este cel mai longeviv spectacol al Teatrului Odeon, aflându-se la cel de-al 12-lea an şi la cea de-a 250-a reprezentaţie cu aceeaşi distribuţie ca la început, în anul 2002.

Însă nu este singurul rol important interpretat de Pavel în această stagiune. El mai poate fi văzut tot la Teatrul Odeon şi în spectacolele: Aventurile lui Habarnam în regia lui Alexandru Dajiba, în care interpretează rolul principal; Titanic vals, tot în regia lui Alexandru Dabija; CFR – Cometa, Copilul şi căţelul, după Ion Luca Caragiale, în regia lui Alexandru Dabija; Pyramus&Thisbe 4 You, după William Shakespeare, regia lui Alexandru Dajiba; Natură moartă cu nepot obez, de Ion Sapdaru, în regia lui Eugen Făt, unde Pavel intră şi de această dată în rolul personajului principal, Pompiliu; Linişte! Sărut. Acţiune! o adaptare de Peter Kerek după filmul Living in Oblivion de Tom Dicillo, în care Pavel va avea rolul principal, cel al regizorului Paul.

Pavel BartosFoto Credit: Pro TV

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending