Connect with us

ALL MEDIA

Republica Moldova, deschisă pentru investitorii media occidentali!

Redactia Radar de Media

Published

on

Asigurarea unui peisaj mai solid şi mai diversificat pe piaţa mass media este crucial ca Republica Moldova să devină un candidat viabil pentru aderarea la Uniunea Europeană, iar, în acest context, premierul Pavel Filip  a invitat grupurile de profil occidentale să investească în mass media din Republica Moldova, informează Euractiv, citat de Capital.  

În 2016, Republica Moldova a înregistrat o creştere economică de aproximativ 3%, iar prognoza pentru 2017 este o creştere de 4,1%. 

 

“Ambiţia noastră este ca 2017 să fie un an de creştere şi investiţii… Avem nevoie de investiţii şi în domeniul media”, se arată într-o scrisoare trimisă de premierul Pavel Filip.

Acesta subliniază că, în prezent, organizaţiile locale de media din Republica Moldova nu sunt suficient de puternice, lipsa de resurse afectând în mod negativ capacitatea jurnaliştilor de a informa populaţia. De aceea, o implicare puternică a organizaţiilor de media şi companiilor de publicitate din Occident ar îmbunătăţi calitatea democraţiei în Republica Moldova, susţine Pavel Filip.

 

Foto Credit: Capital

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending