Pe 1 decembrie, la Antena 1, Personaje istorice din toate timpurile iau la roast vedetele la "România, Râzi cu RoaST!" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Pe 1 decembrie, la Antena 1, Personaje istorice din toate timpurile iau la roast vedetele la „România, Râzi cu RoaST!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Pe 1 decembrie, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”. Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor îşi vor face apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor vor face deliciul publicului. Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista se vor prezenta în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, cu momente savuroase, într-o ediţie specială de roast, difuzată de ziua României, de la ora 16:00, la Antena 1.


Edițiile speciale de sărbătoare continuă pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, de la ora 16.00, la Antena 1 într-o ediție cu totul specială „România, Râzi cu RoaST!”. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, dar şi alte vedete din România vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.


Dacă până acum au primit fără să crâcnească replicile acide ale unor personalități contemporane din diferite domenii, de Ziua Națională a României, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la roast chiar și de mari domnitori, artiști sau scriitori ai țării. Doina Teodoru o va personifica pe Regina Maria, în timp conducătorii Burebista, Mihai Viteazul şi Nicolae Ceauşescu vor fi reprezentaţi de Marcelo Cobzariu, Nicodim Ungureanu şi, respectiv, Angelo Popescu. Ramona Olaru o va aduce pe Mitza Biciclista pe scena „România, Râzi cu RoaST!”, în vreme ce Gabi Costin va fi Ion Creangă, iar Andreas Petrescu va îmbrăca hainele lui George Enescu. Cum vor primi juraţii iUmor remarcile invitaţilor speciali ai zilei, telespectatorii vor putea afla urmărind „România, Râzi cu RoaST!”, pe 1 decembrie, de la ora 16:00, la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending