sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăEVENTSPe 1 iunie, LaLa BAND te asteapta la un mega concert la...

  Pe 1 iunie, LaLa BAND te asteapta la un mega concert la Arenele Romane

  Fenomenul LaLa BAND, ce a pus stăpânire pe inimile adolescenţilor din România şi nu numai, se pregăteşte pentru un nou asalt..muzical, pe 1 iunie la Arenele Romane LaLa BAND va prezenta, în premieră, cel mai nou show al trupei.

  Va fi un spectacol revoluţionar, de la care nici un împătimit al genului nu trebuie să lipsească.

  Trupa LaLa Band a aniversat în februarie 3 ani de activitate, încununată de succese fără precedent în România! Alina Eremia, Dorian Popa, Cristina Ciobănaşu, Vlad Gherman, Sore Mihalache, Rafael Tudor, Dima Gheorghiţă, Alexia Talavutis, Ana Baniciu, Bubu Cernea, Alex Nicolae şi Gabi Ciocan sunt cei 12 super eroi ai scenei contemporane, care trăiesc, cântă şi respiră LaLa.

  Lala Band 600X800

  Cu ei se identifică o întreagă generaţie care îi adoră necondiţionat. Pentru acest public, loial şi dedicat, LaLa Band pregăteşte o nouă producţie de proporţii copleşitoare, elaborată până în cel mai mic detaliu. Nici măcar data nu a fost aleasă la întâmplare, ziua de 1 iunie fiind deja una cu semnificaţie sentimentală, atât pentru trupă cât şi pentru fani.

  După doar trei ani de activitate, LaLa Band are realizări greu de egalat: 5 albume, peste 200 de ore cantata live în decursul a patru turnee naţionale, Discul de Aur pentru cel mai bine vândut album al anului 2012, precum şi numeroase premii şi distincţii pentru cea mai iubită trupă pop-rock şi cea mai spectaculoasă evoluţie din industria muzicală românească.

  La acestea se adaugă 4 sezoane în distribuţia serialului de mare success “Pariu cu viaţa”, un documentar despre fenomenul LaLa Band, postul online LaLa Radio, emisiunea LaLa Nation şi publicaţia LaLa Band.

  Sălii din oraşele prin care a trecut trupa fenomen s-au dovedit mereu neîncăpătoare pentru generaţia LaLa, care doreşte cu ardoare să îi vadă. Iar succesul grupului trece şi dincolo de graniţele României: LaLa Band a făcut senzaţie la festivaluri internaţionale, unde a şi-a câştigat fani fideli, care călătoresc în România pentru a lua parte la showurile idolilor lor.

  Cristina Minac

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Cristina Minac
  Cristina Minachttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente