Connect with us

Film

Pe 16 Mai, imagini de la premiera mondială a filmului ,,Prinţul Persiei: Nisipurile timpului”, la Lumea Pro Cinema

Published

on

 

Vedetele ediţiei din 16 mai a emisiunii ,,Lumea Pro Cinema” difuzată începînd cu ora 15:15 sînt Jake Gyllenhaal, Anette Bening şi Naomi Watts, dar şi Brendan Fraser.
Noul film al lui Gyllenhaal, aşteptat de sute de fani, a avut premiera mondială la Londra. Amatorii de jocuri video sînt deja familiarizaţi cu povestea creată de Jordan Mechner. Jake Gyllenhaal îl interpretează pe Dastan, prinţul învinovăţit pe nedrept pentru moartea regelui care l-a luat sub ,,aripa” sa protectoare încă din tinereţe. Acum, Dastan trebuie să lupte pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Pentru rol, Jake s-a antrenat intens şi spune, în interviul pe care telespectatorii îl pot urmări la ,,Lumea Pro Cinema”, că sînt momente cînd nici el nu se recunoaşte cînd se vede pe ecran. Prinţesa Tamina, aliata lui Dastan, este interpretată de actriţa britanică Gemma Arterton, cunoscută din pelicula ,,Clash of the Titans”. Aceasta recunoaşte că rezultatul final i-a întrecut aşteptările.
Producătorul peliculei, Jerry Bruckheimer, numele cu greutate din spatele seriei de succes ,,Pirţaii din Caraibe”, a dezvăluit, în interviul pe care telespectatorii îl pot vedea la ,,Lumea Pro Cinema”, cum a fost la filmările pentru această producţie atît de aşteptată de fanii din întreaga lume.
În ediţia din 16 mai a emisiunii ,,Lumea Pro Cinema” va mai fi invitată Amanda Seyfried, care va povesti despre comedia romantică ,,Scrisori către Julieta”, în care-l are partener pe Gael Garcia Bernal, Anette Bening şi Naomi Watts, vedetele din ,,Mother and Child”, dar şi Brendan Fraser, starul comediei ,,Furry Vengeance”.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Film

,,Robin Hood” a ţintit spre primul loc în box office-ul românesc

Published

on

 

Noua aventură „Robin Hood”, cu Taron Egerton şi Jamie Foxx în rolurile principale, conduce detaşat în clasamentul box office-ului românesc, după ce filmul a fost vizionat în primele sale zile pe marile ecrane de 36.961 spectatori şi a generat încasări în valoare de 767.995 lei.

Despre această reinterpretare a legendarului personaj, actorul Taron Egerton este de părere că după ce a citit scenariul a rămas cu un puternic sentiment că personajul său, Robin Hood, este mult mai mult decât ceea ce ştie publicul despre el. În viziunea actorului principal, Robin Hood este un om aflat într-un permanent conflict, între viitorul sufletului său şi descoperirea propriului foc interior, a propriei îndemânări. ,,Pentru mine, Robin Hood este un personaj foarte pertinent în realitatea cotidiană a vremurilor noastre, aşa că pentru mine scenariul a fost deopotrivă emoţionant şi distractiv”, a declarat Egerton.

Robin din Loxley (Taron Egerton), un misionar care își pierde întreaga identitate din cauza războiului, și camaradul sau Moorish (Jamie Foxx) plănuiesc împreună o revoltă fără precedent împotriva reprezentanților corupți ai coroanei britanice într-o acțiune amețitoare care îmbină confruntările epice cu o poveste de dragoste memorabilă.

Un blockbuster plin de acţiune şi umor, filmul ,,Robin Hood” este o producție Summit Entertainment și Appian Way/ Safehouse Pictures, în asociere cu Thunder Roads Films, care a avut premiera pe marile ecrane din țară pe 7 decembrie, fiind distribuit de Vertical Entertainment.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezintă „Aquaman” din 21 decembrie la cinema

Published

on

 

O producţie Warner Bros. Pictures, regizată de James Wan, mult aşteptata acţiune „Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în centrul unei aventuri epice, cu efecte vizuale copleşitoare ce reconstruiesc imperiul subacvatic al celor şapte mări.

Jumătate om, jumătate zeu al mării, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei.

Alături de Jason Momoa, din distribuţie mai fac parte Amber Heard care o interpretează pe Mera, o luptătoare neînfricată; Willem Dafoe ca Vulko; Patrick Wilson ca Orm, actualul conducător al regatului subacvatic; Dolph Lungren ca Nereus şi Nicole Kidman în rolul mamei lui Arthur.

James Wan regizează filmul după un scenariu semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick şi Will Beall, după o poveste scrisă de Geoff Johns, James Wan şi Will Beall, inspirată din personajele DC, „Aquaman” creat de Paul Norris şi Mort Weisinger. Filmul este produs de Peter Safran şi Rob Cowan, cu Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns şi Walter Hamada în calitate de producători executivi.

„Aquaman” are premiera în cinematografele din ţară pe 21 decembrie, în format 3D şi IMAX 3D.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezintă „A Doua Şansă” din 14 decembrie la cinema

Published

on

 

E nevoie de puţină îndrăzneală şi multă încredere pentru a-ţi schimba destinul… indiferent de vârstă. Pe scurt, aceasta este premisa de la care porneşte şi Jennifer Lopez în comedia „A Doua Şansă” care are premiera pe marile ecrane din ţară din 14 decembrie.

Tot mai frustrată şi nefericită de felul în care a ajuns viaţa ei, Maya (Jennifer Lopez) refuză să se resemneze şi acceptă provocarea de a demonstra afaceriştilor de pe Madison Avenue că şcoala vieţii este la fel de importantă precum prestigioasele diplome.

Însă atunci când CV-ul este fals, lucrurile nu au cum să iasă conform planului şi totul culminează cu cele mai amuzante răsturnări de situaţie. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending