Pe 19 Aprilie, maraton de filme de cinci stele la Pro Cinema (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cinema

Pe 19 Aprilie, maraton de filme de cinci stele la Pro Cinema (galerie foto)

Published

on

Meg Ryan şi Matthew Broderick, Hugh Jackman, Christian Bale şi Scarlett Johansson, Viggo Mortensen, Ed Harris şi William Hurt şi o pleiadă de regizori celebri – aceasta nu este o incursiune pe Bulevardul Stelelor de la Hollywood, ci sunt chiar vedetele cu care telespectatorii Pro Cinema se pot întîlni pe 19 aprilie, la cea de-a şasea aniversare a postului dedicat cinefililor.

De la ora 18:00, „Dependentii de dragoste” („Addicted to Love”) Meg Ryan şi Matthew Broderick dau startul sărbătorii de la Pro Cinema într-o comedie devenită deja clasică. Ce îmbîrligate sînt iţele unei idile şi cum te poartă iubirea exact unde te aştepţi mai puţin, dar unde îţi doreşti mai mult telespectatorii Pro Cinema vor afla de la Meg Ryan şi Matthew Broderick în comedia romantică „Dependenti de dragoste”.

De la ora 20:00, telespectatorii Pro Cinema vor putea urmări, în premieră la o televiziune comercială, drama/thriller „Prestigiul” („The Prestige”). De două ori nominalizat la premiul Oscar, ,,Prestigiul” l-a reunit din nou pe Christopher Nolan cu actorii Christian Bale şi Michael Caine, cu care regizorul lucrase la ,,Batman:Inceputuri”. Hugh Jackman, Scarlett Johansson, dar şi David Bowie mai pot fi văzuţi în povestea magică semnată de Christopher Nolan.
Doi tineri magicieni, charismaticul Robert Angier (Hugh Jackman) şi Alfred Borden (Christian Bale), unul dintre cei mai talentaţi iluzionişti, sînt prieteni şi parteneri pînă într-o noapte cînd numărul lor de cel mai mare impact merge prost.
Într-o lume în care concurenţa transformă şi cea mai trainică prietenie într-o rivalitate mortală, nu trece mult pînă cînd între Angier şi Borden nu mai există altceva decît dorinţa de a află secretele celuilalt şi de a deveni magicianul numărul 1 al Londrei începutului de secol XX, dar şi al lumii. Însă într-o lume a iluziilor, nimic nu este ceea ce pare, iar cel mai spectaculos truc va fi acela care va putea asigura magicianului nu numai supremaţia în breaslă, ci şi supravieţuirea.
De la ora 22:45, telespectatorii Pro Cinema au întîlnire cu Viggo Mortensen prezent într-un thriller de două ori nominalizat la premiul Oscar – ,,Umbrele trecutului” (,,A History of Violence”).
Fiecare are ceva de ascuns, însă unele secrete pot arunca în aer întregul univers al celui care-l păstrează. Este cazul lui Tom Stall (Viggo Mortensen), patronul unui mic restaurant, care duce o viaţă liniştită alături de soţia sa, Edie, şi cei doi copii ai lor, Jack şi Sarah. Tom Stall a avut o viaţă perfectă, însă aceasta pînă în momentul în care a devenit …eroul comunităţii în care trăieşte. După ce ucide doi hoţi care îi ameninţau proprietatea, Tom ajunge pe primele pagini ale ziarelor şi totodată unul dintre cei mai respectaţi cetăţeni.

Însă, într-o seară, Tom primeşte vizită unui bărbat misterios, care-i dezvăluie nişte lucruri uluitoare – Tom a fost asasin plătit în slujba Mafiei, o persoană pe care ei o căutau de mult. Este vorba doar despre o confuzie, sau acesta este un trecut pe care Tom vrea să-l nege?
Maria Bello, Ed Harris şi William Hurt sînt partenerii lui Viggo Mortensen în acest thriller. „Umbrele trecutului” a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat, iar William Hurt a fost nominalizat la acelaşi premiu, categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar”. Filmul a mai primit nominalizări la premiile Bafta, Globul de Aur, la Festivalul de Film de la Cannes şi la premiul Cesar.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending