Connect with us

Premieră TV

Pe 2 februarie, PRO CINEMA difuzează Ziua cârtiței toată ziua!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO CINEMA

PRO CINEMA te invită să trăiești sentimentul unei zile pe repeat alături de personajul principal din Ziua Cârtiței! Cum? În film, reporterul Phil Connors trăiește și retrăiește la nesfârșit ziua de 2 februarie, iar PRO CINEMA își va transpune telespectatorii în pielea personajului.

Sâmbătă, 2 februarie, la ora 08:00 se face înviorarea cu Ziua Cârtiței. Continuă cu o nouă difuzare la ora 12:15, apoi la 14:15, 16:15, 20:30 și 22:30!

Trimis pentru al patrulea an la rând în Punxsutawey, Pennsylvania, pentru a relata despre plicticosul festival prilejuit de Ziua cârtiței, Phil Connors, omul-de-la-Meteo, simte o adâncă frustrare. Când se trezește a doua zi, descoperă cu uimire că a rămas blocat în timp și că, zile la rând, se trezește în aceeași dată: 2 februarie,  Ziua cârtiței. Fără grija zilei de mâine și cu mult de timp la dispoziție, Phil începe să exploreze câteva dintre  fanteziile sale favorite. Într-un final, Phil face descoperirea vieții lui, care îl va ajuta să evadeze din cea mai lungă zi din istoria comediei.

Oferă-ți experiența unei zile trăite la nesfârșit, sâmbătă, 2 februarie, începând cu ora 08:00, la PRO CINEMA.

Comentarii

comments

Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending