Connect with us
Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            Teatrul de Vară Herăstrău continuă să capteze și să mențină interesul iubitorilor de muzică şi spectacole, cu un program artistic variat. Serile magice de vară continuă astfel încât, duminică, 23 august, de la ora 20:00, Paul Surugiu-Fuego va concerta în premieră pe scena Teatrului de Vară Herăstrău. Ziua aleasă nu este întâmplătoare, fiind data aniversării sale, când îndrăgitul artist împlinește vârsta de 44 de ani.

 

Despre acest eveniment cu încărcătură emoţională unică, Fuego mărturiseşte cu emoție: Dragii mei, vă aștept la ZIUA MEA ! Vă aștept cu drag, cu sufletul deschis, să ne bucurăm împreună de muzică bună. Ei bine, vreau să-mi petrec cea mai frumoasă zi din câte am avut, alături de voi. Îmi vor fi și prietenii aproape și mă voi bucura de cei 44 de ani pe care-i fac, pe scenă, în fața oamenilor, cu muzica și arta mea, cu band-ul meu și cu amintirile mele ! Vin alături de band-ul meu și am o mulțime de premiere pentru voi, de cântece vechi și noi, ori de altfel de surprize muzicale, într-o seară în care respectăm regulile impuse, în schimb n-avem reguli în privința emoțiilor. E oarecum atipic, dar sper să-mi fiți aproape. Știu că va fi o seară de vară memorabilă, cu două ore pline de voie bună, de momente unice, emoție, antren și energie. Exact ce ne trebuie tuturor ca să ne mai revenim puțin ! Vă aștept cu drag ! Voi sunteți cadoul cel mai de preț”.

Pentru rezervări, bilete şi reguli de acces:

www.startickets.rowww.ticketstore.ro

Toate informațiile pe:

https://www.facebook.com/cortina.ag

 

În plus, pe 28 august este momentul reîntâlnirii cu personajele lui Caragiale, în piesa „D’ale Carnavalului”. În comedia savuroasă și plină de suspans, cu răsturnări de situație, îi veţi aplauda pe Manuela Hărăbor, Tudorel Filimon, Corina Dănilă, Gabriel Fătu şi Dan Tudor, care semnează şi regia spectacolului.

 

Pe 31 august, porţile Teatrului de Vară Herăstrău se deschid din nou, de data aceasta pentru o călătorie fascinantă în lumea musical-ului, operei şi operetei. Soprana Irina Baianţ a pregătit un concert special, cu arii şi duete celebre, în care îi va avea ca invitaţi pe Florin Ristei şi Adrian Nour. Orchestra Metropolitană București, dirijată de Daniel Jinga, îi va acompania pe îndrăgiții solişti.

Cu o carte de vizită impresionantă, Irina Baianţ a cucerit publicul din ţară şi de peste hotare, iar în Bucureşti, iubitorii de musical au avut ocazia să o admire în rolurile principale feminine din „My Fair Lady” şi „Fantoma de la Operă”.

 

Şi prima săptămână din septembrie vine cu motive de bucurie, mai ales pentru cei cărora le-a fost dor de teatru: în zilele de 7 şi 8 septembrie, scena din Herăstrău va aparţine actorilor care joacă în cel mai nou montaj al piesei „Gaiţele”. Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Hărăbor, Ioana Ancea, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fătu, Doina Teodoru, Andreea Chiriţescu, Ion Ionuţ Ciocia, Cosmina Dobrotă şi Mariangela Coldea însufleţesc personajele lui Alexandru Kiriţescu, sub bagheta maestrului Gelu Colceag.

 

Iată programul complet al spectacolelor organizate de CORTINA AG în următoarea perioadă la Teatrul de Vară Herăstrău:

Luna AUGUST:

  • Duminică, 23 august 2020, ora 20:00 – Spectacolul Aniversar FUEGO & Band, ZIUA MEA
  • Vineri, 28 august 2020, ora 20:30 – Spectacolul „D’ale Carnavalului”, regia Dan Tudor
  • Luni, 31 august 2020, ora 20:30 – Concert Extraordinar IRINA BAIANȚ, cu invitați speciali: Adrian Nour, Florin Ristei și Orchestra Metropolitană București, dirijor Daniel Jinga.

 

Luna SEPTEMBRIE:

  • Luni, 7 septembrie 2020, ora 20:30 – spectacolul „Gaițele”, regia Gelu Colceag
  • Marți, 8 septembrie 2020, ora 20:30 – spectacolul „Gaițele”, regia Gelu Colceag
  • Luni, 28 septembrie 2020, ora 20:30 – spectacolul „All Inclusive”, regia Vlad Zamfirescu
  • Marți, 29 septembrie 2020, ora 20:30 – spectacolul „Pe o pânză de păianjen”, regia Vlad Zamfirescu
  • Miercuri, 30 septembrie 2020, ora 20.00 – spectacolul „Barza domnului ministru”, cu: Adriana Trandafir, Gabriel Fătu, Mihai Ciucă, Laura Cosoi, Doina Teodoru, regia Lucian Iancu.

 

Luna OCTOMBRIE:

  • Vineri, 9 octombrie 2020, ora 20:00 – spectacolul „Sunt un orb” cu Horaţiu Mălăele.

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending