Connect with us

Premieră TV

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniverseazã 25 de ani

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

La ceas aniversar, Antena 1 le aduce românilor patru zile de spectacol la înãlţime. Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniverseazã 25 de ani de existenţã pe piaţa media din România şi, sub deviza „mereu cu tine” dã startul distracţiei încã de la primele ore ale dimineţii.

Rãzvan şi Dani, Diana Munteanu şi Florin Ristei şi Simona Gherghe le pregãtesc telespectatorilor ediţii speciale de sãrbãtoare, în vreme ce seara este una de poveste, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, pentru că Antena 1 va difuza ”Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”. Imediat dupã, un joc decisiv al Căpitanilor va face ca una dintre echipele din ”Ultimul Trib” să dispară!

           

Dupã Observatorul dimineţii, ”Neatza cu Răzvan și Dani va da startul distracției, încã de la ora 08.00 cu o petrecere de 25 de ani, alături de invitați speciali, oameni care au făcut istorie la Antena 1 – Horia Brenciu, Dan Capatos și Mihaela Rădulescu. Aceștia vor retrăi alături de telespectatori momente memorabile și vor transforma ediția aniversară a matinalului într-una de neuitat.

De asemenea, în platou, alături de Răzvan și Dani, vor fi prezente și frumoasele știriste de la Observator, la fel de matinale, Olivia Păunescu și Iuliana Pepene, dar şi colega lor de la meteo Viviana Sposub.  Raluca, Ana Baniciu și Pepe vor completa lista vedetelor ce vor participa și vor întreține atmosfera de petrecere la înãlţime. Emisiunea va fi, ca de obicei, plină de energie și voie bună, presărată cu jocuri și competiții între invitați.

Începând cu ora 11.00, casa „Prietenilor de la 11” se transformă la ceas aniversar pentru a primi în vizită cele trei doamne care au ținut România la tv în prime time, Andreea Berecleanu, Sandra Stoicescu și Mona Nicolici. Cele mai cunoscute și mai populare prezentatoare de știri vor povesti despre viața de dinainte, din timpul și de după Observator. Ele însele vor avea parte de mesaje surpriză din partea colegilor Vali Butnaru, Cosmin Stan și Mihai Jurca.

Prietenii de la 11  vor primi și vor dărui cadouri oamenilor dragi care le calcă pragul în zi de sărbătoare. Responsabili cu voia bună, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, vor fi cei de la Gașca Zurli, care aduc cu ei o doză impresionantă de veselie și culoare. Dar surprizele nu se termină aici,  în platou vor veni și vor întreține atmosfera de sărbătoare Delia, Viorica și Ioniță de la Clejani, împreună cu Margherita. Iar Florin Ristei împreună cu gașca sa de la Freestay vor face o retrospectivă a hiturilor din ultimii 25 de ani.

Pentru 29 noiembrie, de Ziua Antenei 1, emisiunea “Acces Direct”, prezentată de Simona Gherghe și Alex Velea, va avea în platou invitați speciali. Nea Mărin Barbu, cunoscutul coregraf și dansator de muzică populară, vine împreună cu nepoții săi, Darius (10 ani) și Ana (8 ani), despre care spune că îi iubește mai mult decât pe propriii copii, dar și cu una dintre fiicele sale. Și nu vor veni doar să povestească din universul familiei lor, ci și să danseze împreună pe ritmuri populare, în cadrul unui moment special. Ce alte vedete iubite de public vor călca pragul emisiunii, în ziua în care postul de televiziune aniversează 25 de ani de existență, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pe 29 noiembrie, de la ora 17.00, numai la “Acces Direct”.

Observatorul va aduce în casele românilor jurnale speciale, în zi aniversarã, platoul ştirilor gãzduind invitaţi de colecţie. Simona Gherghe se va alãtura Observatorului orei 13.00 şi va rememora imagini de la începutul carierei sale, Horia Brenciu va sãrbãtori alãturi de Antena 1 un moment la fel de important – 25 de ani de carierã, iar seara, Dan Negru, liderul spectacolelor de Revelion i se va alãtura Andreeei Berecleanu într-o ediţie specialã a Observator 19.

Seara este una de poveste atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, pentru că Antena 1 va difuza ”Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, primul lungmetraj muzical de desene animate produs de compania Walt Disney, în 1937. Filmul, care a fermecat întreaga lume, a fost desenul animat cu cele mai mari încasări din toate timpurile, a primit premii importante şi s-a clasat pe primul loc în Top 10 al celor mai bune filme de animaţie. Povestea cu cei şapte pitici simpatici – Somnorosul, Mutulică, Înțeleptul, Hapciu, Morocănosul, Ruşinosul și Bucurosul – regina cea rea şi Albă ca Zăpada salvată de prinţul cel frumos, a cucerit lumea și poate fi revăzută de telespectatorii Antena 1, joi, de la ora 20.00.

Un joc decisiv al Căpitanilor va face, joi, de la ora 21.45, ca una dintre echipele din ”Ultimul Trib” să dispară! Căpitanii care vor ieși pe locurile 1 și 2 la proba cu cea mai mare miză vor putea să își aleagă noi coechipieri din cea de-a treia echipă, astfel că toți concurenții din Madagascar au început deja să își facă strategiile.

Vineri, 30 noiembrie de la 20.00, la Antena 1, jurații ”X Factor” și concurenții lor se vor lupta în etapa Duelurilor! Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va intra la Dueluri cu Rodica și Cristian vs Vox și Angels vs Diamonds. Din echipa lui Carla’s Dreams, Cristian Moldovan se va duela cu Andrei Geamăn, iar Eduard Ungureanu cu Alexandru Stremițeanu. Delia a decis că în etapa Duelurilor Raluca Răducanu va lupta cu profesoara de canto Cristina Vasopol, iar Bella Santiago cu Cristian Sanda.  Din echipa lui Ștefan Bănică, Malina Ciarnău, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Francesca Hojda sunt cele patru concurente pe care Ștefan Bănică pariază pentru finala ”X Factor” de anul acesta.

Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţionalã a României, Antena 1 va fi alături de telespectatori încă de la prima oră a dimineții. Observatorul va transmite printr-o ediţie specială parada militarã, în direct din piaţã, începând cu ora 10.00, acolo unde se vor afla Sonia Simionov şi Laurenţiu Rãdulescu. Sub sloganul ”Reunim România”, în platoul ştirilor, Octavia Geamãnu şi Cosmin Stan vor fi alături de istoricul Filip Iorga și vor sărbători Centenarul, iar reporterii speciali Observator vor surprinde momente din cele mai mari orașe din țară, conturând astfel tabloul unei zile cu totul și cu totul speciale.

Sâmbătă, 1 Decembrie, la 100 de ani de Românie unită, echipa “Te cunosc de undeva!” dă o petrecere totală, cu invitați unul și unul și cu momente care vor stârni multe zâmbete și nostalgii. Ediția de sărbătoare a show-ului transformărilor se va deschide cu un moment special susținut de prezentatorii Alina Pușcaș si Florin Ristei, jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan și reporterul special al emisiunii, Gianina Corondan, care vor interpreta câteva refrene dragi românilor.

De asemenea, în aceastã ediție, transformãrile concurenților vor fi unele speciale. Romică Țociu, Alexandra Velniciuc, Ana Baniciu și Raluka, Alin Gheorghișan, Connect-R, Carmen Rădulescu, Mihai Trăistariu, Barbara Isasi și Jean de la Craiova vor imita doar artiști români, iar aceștia vor urca alături de ei pe scenă. Transformările lor vor fi jurizate, iar punctele se vor aduna în clasamentul general. Așadar, invitații speciali care vor cânta alături de concurenți, în cadrul acestei gale, sunt Marina Voica, Alex Velea, Constantin Enceanu, Fuego, Steliana Sima, Laura Lavric, Liviu Teodorescu, Anca Neacșu și Sorana Darclee Mohamad, fostele membre ale trupei A.S.I.A. Cum se vor descurca cei zece concurenți alături de invitații speciali ai galei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 1 Decembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

După-amiaza zilei de duminică este una dedicată amintirilor din copilărie,  de la ora 14.00,  telespectatorii putând urmări unul dintre cele mai îndrăgite filme muzicale românești, ”Veronica, ce-i are ca protagoniști pe Lulu Mihăescu, Dem Rădulescu și Margareta Pâslaru. Scenariul este semnat de Vasilica Istrate si Elisabeta Bostan, fiind inspirat de lumea fabulelor lui La Fontaine și învăluit într-o fermecătoare mantie de fantezie, tandrețe și voie bună.

Duminică, de la 20.00, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, cuplurile formate din Hannelore și Bogdan și Ionuț și Mirela se pregătesc să stea față în față după ce timp de 18 zile și-au testat relația departe unii de ceilalți, și-au cristalizat sentimentele și au aflat cum arată adevărul din sufletul lor. Înainte de a pleca de pe ”Insula Iubirii”, aceștia trebuie să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: ”Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?”

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Premieră TV

DIGI 24: Secretul lui Bachus, filmul de sâmbătă la CinemaTePeca

Published

on

 

Comedia “Secretul lui Bachus” (1984), cu Dem Rădulescu, Gheorghe Dinică și Sebastian Papaiani, este filmul de sâmbătă la Digi24.

“Secretul lui Bachus”, unul dintre cele mai vizionate filme românești din toate timpurile, conform datelor publicate de Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film din România, a fost inspirat de întâmplări reale.  Dosarul „Vinul” sau cazul Gheorghe Ștefănescu, din anii ’60, a urmărit arestarea unui gestionar de depozit de vinuri, acuzat de delapidare, contrafacere și diluare de băuturi.

Subiectul filmului regizat de Geo Saizescu este identificarea și distrugerea rețelei  infracționale organizate în jurul lui Ștefănescu, nea Bachus sau Bumbescu în film, după eliberarea gestionarului din închisoare.

“Mesajul fundamental transmis de comedia lui Popovici – Saizescu este: trăim într-o țară veselă, în care lumea o duce bine, răul e reprezentat de indivizi care n-au nici o legătură cu Partidul Comunist, cu socialismul, cu oamenii muncii, pe care nici măcar nu trebuie să-i urâm, trebuie, în primul rând, să râdem de ei. Nici o clipă aceștia nu pun cu adevărat în pericol orânduirea noastră socialistă, știm de la bun început că vor fi prinși de organele noastre,” spune Cristian Tudor Popescu despre mesajul propagandistic al filmului, mesaj pe care satira îl face și mai eficient.

Din distribuția filmului mai fac parte Emil Hossu, Ștefan Mihăilescu-Brăila, Jean Constantin, Horațiu Mălăele și Ileana Stana Ionescu.

Emisiunea CinemaTePeca este difuzată la Digi24 în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00. Filmele prezentate în emisiune pot fi revăzute sâmbăta și duminica de la ora 6:00. Gazda cinefililor este istoricul și criticul de film Cristian Tudor Popescu. Cele mai valoroase filme ale cinematografiei românești sunt la Digi24, în fiecare weekend, la o calitate deosebită și într-o prezentare savuroasă, purtând semnătura lui Cristian Tudor Popescu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Premieră TV

Simona Halep revine la Paris! Eurosport va transmite cel mai important turneu Roland-Garros

Published

on

 

Din 26 mai, Eurosport dă startul Roland-Garros și pune la bătaie o experiență completă la finala feminină a turneului de la Paris

Eurosport, gazda tenisului de Mare Șlem, va difuza în direct și în exclusivitate pe canalele sale din România toate meciurile din cadrul noii ediții a Roland-Garros. Astfel, în perioada 26 mai – 9 iunie, fanii tenisului din România vor putea urmări zilnic evoluția de la Roland-Garros a celor mai mari jucători de tenis din lume, pe Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport Player – serviciul Eurosport în direct și la cerere disponibil oriunde și oricând, pe orice dispozitiv.

De-a lungul celor două săptămâni de la Roland-Garros, Eurosport va transmite peste 250 de ore de tenis de la al doilea turneu de Mare Șlem al anului. De asemenea, platformele digitale ale Eurosport (eurosport.com, eurosport.ro, paginile de social media) vor pune la dispoziția fanilor conținut exclusiv cu privire la turneu, care să completeze experiența de vizionare a fanilor.

Ediția din 2019 îi aduce la linia de start pe cei mai buni jucători de tenis ai momentului. Rafael Nadal este favoritul principal la victorie în turneul masculin și țintește al 12-lea său succes la Paris, în timp ce Novak Djokovic și Roger Federer întregesc trio-ul formidabil al generației lor. Elvețianul se află la prima participare la Roland-Garros, din 2015 încoace. Alți jucători de urmărit sunt tinerii precum Dominic Thiem (finalist anul trecut), Alexander Zverev și Stefanos Tsitsipas. Turneul feminin este unul foarte deschis: Simona Halep va încerca să-și apere titlul câștigat anul trecut în fața rivalelor, printre care Naomi Osaka, Serena Williams, Petra Kvitova, Kiki Bertens, Karolina Pliskova, Sloane Stephens sau Elina Svitolina. Pe tabloul feminin se află alte trei românce: Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Sorana Cîrstea, în timp ce Marius Copil este singurul reprezentant al României în turneul masculin.

Transmisiunile de la Paris vor fi amplificate de echipa internațională de experți Eurosport. Mats Wilander și Barbara Schett vor fi, ca de obicei, gazdele din studioul de ultimă generație al Eurosport, iar alături de ei se vor afla foste legende ale tenisului precum Chris Evert, Kim Clijsters, Boris Becker, Patrick Mouratoglou sau Alex Corretja. „Comisarul Tenisului”, John McEnroe, va reveni la rândul lui, prezentând cele mai importante momente.

Anul acesta, Eurosport este alături de fanii din România cu o campanie extinsă dedicată Roland Garros, cu mai multe activități dedicate pasiunii oamenilor pentru tenis.

Astfel, între 26 mai – 2 iunie, Eurosport le pregătește fanilor un concurs inedit, prin care pot câștiga o experiență completă la finala de simplu feminin de la Roland-Garros (Paris, Franța). Pentru a intra în concurs, cei interesați trebuie să răspundă corect la întrebarea adresată de comentatorii Eurosport pe parcursul meciurilor televizate. Astfel, începând de duminică, 26 mai, între orele 12:00 și 20:00, comentatorii Eurosport vor adresa câte o întrebare diferită în fiecare zi până duminică, 2 iunie. Telespectatorii trebuie să trimită răspunsul corect la întrebarea zilei pe platforma dedicată a concursului, www.hailafinala.ro. Website-ul va fi funcțional începând de duminică, 26 mai – prima zi a turneului.

Câștigătorul va fi ales prin extragere legalizată, iar premiul constă în cazare, transport și bilete de acces la finala de simplu feminin din data de 8 iunie, pentru două persoane (câștigător + un însoțitor).

Mai mult, pe perioada turneului, Eurosport va desfășura o campanie de OOH în Piața Presei Libere și în Piața Universității, constând în amplasarea unor mingi de tenis supradimensionate în locațiile respective, pentru a crește nivelul de awareness al oamenilor cu privire la turneu. În Piața Universității, pietonii vor putea înregistra un mesaj pentru jucătorii favoriți în zona de activare, care poate fi transmis ulterior de Eurosport pe TV sau Facebook.

Nu în ultimul rând, în anticiparea lansării turneului, Eurosport a organizat săptămâna trecută în București un eveniment special dedicat Roland Garros. Invitatul special a fost Mats Wilander, fost multiplu campion de Mare Șlem, expert și realizator al emisiunii „Game, Schett și Mats”:

„Roland Garros este locul în care tenismenii joacă cel mai bine și dau ce au mai bun, este ca şi cum ai vedea o operă de artă. În această ediție de Roland Garros, îmi imaginez o finală de vis între Stefanos Tsitsipas împotriva lui Denis Shapovalov. Vreau să văd feţe noi. Iubesc jucătorii mari, dar pentru mine contează foarte mult jocul de tenis, care nu este doar despre a te distra, ci despre a învăța, a concura, a câștiga. Nu mă deranjează dacă nu câştigă Rafael sau Novak. Simona Halep este cea mai interesantă jucătoare și ar fi frumos să o vedem în finală împotriva Serenei Williams, ca oamenii să fie martorii unei reveniri a acesteia și să nu rămână cu amintirea ultimei finale.”, a declarat Mats Wilander.

Anul trecut a adus rezultate deosebite în ceea ce privește tenisul pe Eurosport. Turneul de la Roland-Garros a fost cea mai de succes competiție de Mare Șlem din ultimii 13 ani la Eurosport, ajungând la 56,9 milioane de fani pe continent, grație transmisiunilor liniare, reprezentând o creștere de 11% față de ediția din 2017. De asemenea, platformele digitale ale Eurosport au înregistrat 29 de milioane de vizualizări, o creștere de 23% față de anul anterior.

Eurosport transmite turneul de la Roland-Garros din 1989 și deține drepturile de difuzare ale acestuia până în 2021, inclusiv.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Premieră TV

După 20 de ani, TVR transmite prima participare a „tricolorilor mici” la Campionatul European de Fotbal U21 – ediţia 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

TVR transmite în direct şi în exclusivitate Campionatul European U21 care va avea loc în perioada 16 – 30 iunie 2019, în Italia şi San Marino. Echipa naţională a României U21, antrenată de Mirel Rădoi, face parte din Grupa C unde va lupta pentru calificarea în semifinale şi la Jocurile Olimpice cu Anglia, Franţa şi Croaţia.

 

După o pauză de 20 de ani, România revine în lumea bună a fotbalului european de tineret, iar românii din ţară vor trăi emoţia şi bucuria competiţiei exclusiv la Televiziunea Română – care va transmite nu doar meciurile României ci, pe toată durata competiţiei şi în perioada premergătoare acesteia, vă va ţine la curent cu atmosfera din sânul naţionalei. Din 3 iunie, zilnic, de la 19.55 la Jurnal de Euro, pe TVR 1, trimişii noştri speciali ne aduc în exclusivitate ştiri, relatări, interviuri cu Mirel Rădoi şi tricolorii şi imagini de la antrenamente.

 

„Este cel mai important eveniment sportiv al anului şi, din fericire, va fi transmis de TVR  pentru a fi văzut în toată ţara. Este o legătură între generaţii, la o distanţă de 20 de ani suntem din nou la Euro. Suntem calificaţi- în mare parte fiind meritul lui Gică Hagi care a creat o nouă generaţie ce ne face să sperăm. Toată cariera lui Gică Hagi a fost la TVR şi nu întâmplător, Campionatul European este, acum, la TVR. O echipă a redacţiei sport va însoţi echipa de tineret încă din primele ei ore petrecute în Italia. Zilnic vor fi buletine de ştiri dedicate Campionatului European. Toate meciurile vor fi în direct şi în exclusivitate la TVR. Zilele de meci ale naţionalei României vor fi zile speciale cu ore dedicate înainte şi după meci”, declară Marian Olaianos, cel care împreună cu Emil Hossu-Longin va comenta partidele.

 

La ediţia din acest an a Campionatului European U21 participă 12 echipe, împărţite în trei grupe: GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria GRUPA C: Anglia, Franţa, România, Croaţia. Ele luptă pe arenele a cinci oraşe din Italia şi San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine şi Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

 

Televiziunea Română susţine tinerii sportivi şi fotbalului românesc reprezentat de jucători valoroşi precum Ianis Hagi, Răzvan Marin, Ionuţ Radu sau Denis Marin – şansa României la un viitor în fotbal şi la o echipă care ne va reprezenta la Mondialele din 2022. Tot la TVR vor putea fi urmărite în luna iunie, în transmisiune directă semifinalele şi finala Campionatului Mondial de Fotbal U20, precum şi Jocurile Europene de la Minsk, cel mai important eveniment internaţional multi-sportiv organizat în acest an de Asociaţia Comitetelor Europene Olimpice. În luna iulie, TVR va transmite semifinalele şi finala Campionatului Mondial de fotbal feminin din Franţa.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending