Connect with us

Emisiuni

Pe 6 și 7 septembrie, E! va difuza un maraton Keeping Up With The Kardashians

Published

on

Clanul aflat în centrul celei mai urmărite serii de la E! este gata pentru un nou început şi pune pe primul loc familia, concentrându-se asupra lucrurilor pozitive din viaţă.

Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall şi Kylie demonstrează că sunt gata să se distreze, să se bucure de soare şi să-l primească cu braţele deschise pe noul membru al familiei lor, în noile episoade ale seriei Keeping Up With The Kardashians, care vor fi difuzate, în premieră, din 7 septembrie, la ora 21:00, la E!

În partea a doua din sezonul 9, famlia Kardashian continuă să dovedească faptul că rămâne mereu la fel de unită, ba chiar și că știe să se distreze de minune, atunci când pleacă împreună într-o vacanță exotică, în Thailanda.

Pe măsură ce Kim se pregătește pentru marea zi, ea are ocazia să demonstreze tuturor că visele se împlinesc: Kim și Kanye apar pe coperta celebrei reviste Vogue, supranumită “biblia modei”. Ei participă la o ședință foto cu totul specială, alături de fiica lor, North, ale cărei fotografii pot fi admirate în paginile revistei.

În timpul acestei aventuri europene, copleşită de romantismul şi fericirea datorate căsătoriei, familia petrece mult timp împreună. Nu doar Kim simte fluturi în stomac. Khloé a avut un an greu şi acum este gata să se reîndrăgostească. Dar într-o familie atât de extinsă, plină de personalităţi puternice, apar inevitabil şi certuri. Kris poate organiza fără efort cele mai luxoase evenimente şi nu e deloc încântată că nu participă la pregătirile pentru nunta lui Kim.

Khloé e surprinsă să primească o factură de la Kourtney, care vrea să fie plătită pentru că a ajutat-o să-şi decoreze casa, iar Kendall şi Kylie pleacă după ce simt tensiunea din vacanţa familiei.

Înainte de continuarea sezonului 9 al show-ului, pe 6 și 7 septembrie, de la ora 14:00, E! va difuza un maraton Keeping Up With The Kardashians. Va fi un weekend plin de distracție, hohote de râs și exemple incredibile de dinamică de familie.

De la deciziile emoționante ale lui Khloé, legate de relații, până la entuziasmul care înconjoară sarcina și logodna lui Kim, clanul Kardashian se confruntă cu schimbări uriașe, acceptă noi începuturi și încearcă să meargă mai departe, depășind cea mai tumultuoasă și mai dificilă perioadă prin care a trecut vreodată.

Nu pierdeți noile episoade din sezonul 9 al seriei Keeping Up With The Kardashians, care debutează, în premieră, duminică, 7 septembrie, la ora 21:00. Episoadele vor fi difuzate săptămânal.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending