Connect with us

Emisiuni

Ernest prezinta povestea a doua surori, Rashida si Maisa, azi la ”Pe banii parintilor”

Foto Credit: Kanal D
Avatar

Published

on

Astazi, in emisiunea ”Pe banii parintilor”, de la ora 20:00, Ernest ne prezinta povestea a doua surori, Rashida si Maisa, care se afla la un pas sa isi distruga viitorul. 

Rashida, in varsta de 21 de ani si Maisa, in varsta de 18 ani, provin dintr-o familie cu origini musulmane, iar educatia le-a fost data de parinti conform acestei credinte.

Bachir Amir, de profesie medic cardiolog si Ana, casnica, s-au casatorit in urma cu 25 de ani si sunt parintii celor doua tinere. Acestia sunt ingrijorati de comportamentul Maisei care, de mai multa vreme se poarta foarte ciudat. Tanara nu ii mai asculta si nu mai vrea sa se supuna dogmelor religiei in care a fost educata.

Ingrijorati, Amir si Ana i-au solicitat ajutorul lui Ernest si specialistilor emisiunii pentru a afla ce ascunde atitudinea dubioasa a Maisei, dar vor fi socati sa afle ca nici Rashida nu este asa cum o credeau ei. Ce va descoperi Ernest despre fetele sotilor Bachir ii va aduce pe acestia in pragul nebuniei.

Cu ce se ocupa tinerele atunci cand sunt departe de parinti, in ce anturaj dubios doresc ele sa isi continue viata si ce le reproseaza parintilor, aflati azi, urmarind o noua editie a emisiunii “Pe banii parintilor”, prezentata de Ernest, de la ora 20:00, la Kanal D.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending