Pe cand era Oana Zavoranu candidat PRM pentru Parlament.... - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Pe cand era Oana Zavoranu candidat PRM pentru Parlament….

Published

on

Remember:

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor şi Oana Zăvoranu au susţin, vineri ( iulie 2008), o conferinţă de presă. Vadim a anunţat că Oana va candida la Bucureşti din partea partidului pentru un loc de deputat în Parlamentul României.

Nu mă taxaţi că am fusta scurtă şi burta goală”, sunt cuvintele candidatei PRM la un mandat de deputat: Oana Zăvoranu. Vedeta de telenovele şi-a anunţat, vineri, oficial candidatura la Camera Deputaţilor, într-o conferinţă de presă ţinută alături de liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor. Emoţionat de anunţul pe care urma să îl facă, Vadim a botezat-o pe viitoarea candidată „Oana Vasilescu”.

Amuzată de situaţie Oana Zăvoranu a replicat că trebuie să primească un miel din partea liderului PRM. „Oana va candida şi sunt convins că va intra în Camera Deputaţilor. Este nevoie de tineri patrioţi şi cu frica lui Dumnezeu şi Oana are toate aceste calităţi. Îşi vede de treaba ei, de familia ei”, a declarat Corneliu Vadim Tudor. „Va candida la deputaţi, dar vom analiza dacă se votează în sistemul uninominal dacă îi convine la un colegiu din Bucureşti sau în altă parte. O bună parte a tineretului o să voteze un om atât de plăcut şi cu mult bun-simţ”, a mai precizat preşedintele PRM.
Oana Zăvoranu, Querida din telenovela „Numai iubirea”, a aderat la PRM, anul trecut, la mijlocul lunii noiembrie. Oana Zăvoranu completează lista de figuri „artistice” a Partidului România Mare. Formaţiunea politică s-a făcut remarcată la alegerile din anul 2000 prin promovarea în Parlament a cântăreţilor de muzică populară Irina Loghin şi Ion Dolănescu.
Presa scria recent de faptul că Oana Zăvoranu l-a abandonat pe Vadim Tudor pentru că nu mai vrea să îşi pună numele alături de sigla PRM. Informaţia a fost furnizată de Daniela Buruiană, fost deputat PRM.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. expert contabil

    27 aprilie 2010 at 19:54

    Apropo, ati vazut declaratia asta noua a lui Vadim? Incendiar discursul, desi nu imi este drag ii dau dreptate, exista solutii mult mai eficiente pentru a avea grija de caini. Nu mai intru in amanunte insa stiu ce se intampla acolo, am sa spun decat atat, ca tot ce se face in momentul asta e de ochii lumii, cainii in realitate nici nu se sterilizeaza iar hingherii alearga dupa cainii cu stapan ca sa ia spaga defapt.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending