Pe final de an, E! Entertainment a pregătit multe surprize şi premiere - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Pe final de an, E! Entertainment a pregătit multe surprize şi premiere

Published

on

Celebrity Game Face continuă vinerea de la ora 23:00

              Urmărește-i pe Kevin Hart și soția lui, Eniko, alături de cuplurile formate din Terry și Rebecca King Crews, Sarah Hyland și logodnicul ei, Wells Adams și Joel și Sarah McHale într-o seară foarte specială. Familia Hart pregăteşte jocuri amuzante de echipă pentru o seară plină de distracție, momente neașteptate și abordări actuale. Vedetele se angajează într-o serie de provocări fizice, pe care publicul le poate încerca acasă. Perechile vor arăta mișcările de dans din adolescență, vor încerca să se hrănească reciproc cu mâncare deosebită, să ghicească ce spun partenerii lor cu gura plină și vor căuta indicii prin casă pentru a rezolva ghicitori. La final, cuplurile vor dona banii unei cauze caritabile și doar câștigătorii vor primi trofeul Heart of a Champion – o statuetă aurită a lui Kevin Hart bebeluș.

 

Total Bellas, în fiecare duminică de la ora 22:00

             Gemenele Nikki și Brie Bella și-au construit împreună viața și cariera, dar nimic din ce au trăit până acum nu le-a pregătit, nici pe ele și nici pe bărbații din viața lor, pentru perioada în care au fost amândouă însărcinate. Surorile Bella sunt însărcinate și viețile tuturor sunt pe cale să se schimbe!

 

Duminica, de la orele 23:00 şi 23:30

              Pregătește-te pentru dragoste și comedie deoarece comedianții de la Dating: No Filter vor arunca o privire asupra întâlnirilor pe nevăzute, demonstrând că sunt capabili de comentarii revoltătoare la adresa celor ce se află în căutarea perechii lor. De la momente extrem de amuzante, la romantism înduioșător, pregătește-te pentru o perspectivă brutală și foarte amuzantă asupra iubirii.

Advertisement

 

DR. 90210 continuă vinerea, de la ora 22:00

             Chirurgia plastică este un domeniu dominat de bărbați, doar 15% dintre medici sunt femei, dar în Beverly Hills există o echipă de chirurgi feminină care redefinește vechile standarde de frumusețe. Dr. Cat Begovic, Dr. Kelly Killeen, Dr. Michelle Lee și Dr. Suzanne Quardt sunt printre cei mai buni medici din Statele Unite și schimbă percepțiile din cea mai faimoasă locație din lume. De la îndepărtarea excesului de piele până la reconstrucția de sâni, acești medici își folosesc talentul, experiența și intuiția pentru a ghida pacienții înainte, în timpul și după operație, dar și pe parcursul recuperării, demonstrând de ce în unele cazuri este necesară o mână de femeie.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending