Connect with us

Digital

Pe VOYO, abonații se pot bucura de cele mai tari aventuri… La Oraș

Din 17 august, primul serial produs exclusiv pentru platforma online!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Au mai rămas doar câteva zile până când aventurile lui Doru, băiatul de la țară care-și schimbă viața și se mută… La Oraș vor putea fi urmărite, în exclusivitate, pe VOYO! Din 17 august, vor fi disponibile primele episoade ale serialului românesc produs exclusiv pentru platforma online! 

Scenariul va surprinde într-o manieră comică, dar extrem de realistă, ce se întâmplă cu personajul principal, Doru, ajuns la oraș pentru a-și schimba viața, lăsându-l în urmă pe Auraș, bunul lui prieten, dar și cu ce alte personaje va ajunge să interacționeze în aventurile lui. 

Advertisement

Gabriel Radu, Bogdan Marinescu, Eva Todică și Ioana Bogdana sunt cei care au scris scenariul, în timp ce Eva, Ioana și Horia Călugăreanu l-au produs. Gabriel Radu este cel care-și trece numele și în dreptul regiei, iar Bogdan Marinescu a fost responsabil de imaginea serialului. 

„Proiectul „La Oraș”, pe lângă faptul că e cel mai mare proiect al nostru de până acum, e și un proiect la care lucrăm încă din facultate și care a crescut odată cu generația noastră. Mă bucur că VOYO a pariat pe acest proiect și sper să se dovedească un pariu câștigător atât pentru oamenii tineri care prin intermediul acestui proiect au șansa ca încă de la debut să joace alături de actori consacrați, cât și pentru cei care ne-au oferit încredere și libertate creativă”, declară Bogdan Marinescu.

Advertisement

Rolul lui Doru va fi interpretat de Eduard Păuna, student la UNATC, la Masterul în Arta Actorului, în timp ce bunul lui prieten, Auraș, va fi jucat de Visarion Udatu. Alături de aceștia se vor mai afla: Sami Al-Tawel, care va juca rolul vărului de la oraș, Sabin, Ioana Niculae care o va interpreta pe Iarina și Ștefania Cîrcu, cea care o interpretează pe Mona, prima iubire a lui Doru. 

În alte roluri, cei de acasă îi vor descoperi pe Alexandru Pavel, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Grumăzescu, Jawad Shahbazimoghadam, Laila Abdel Hafiz, Raj – Alexandru Udrea, Alice Cora Mihalache, Florin Gheorghe, Denis Imbrescu. Din serial, nu vor lipsi nume cunoscute ale teatrului și filmului românesc, precum Elvira Deatcu, George Ivașcu și Gabriel Spahiu, dar și un influencer pe care fanii îl vor descoperi mai târziu. 

Advertisement

Înainte ca primele episoade să fie difuzate, Eduard Păuna declară: „Pot să spun cu mâna pe inimă că proiectul ăsta a fost un alt stil de viață cu care aș putea să mă obișnuiesc. Am avut alături de mine timp de două luni niște oameni minunați care m-au învățat lucruri, care m-au îngăduit, care mi-au dat încredere. Sunt foarte recunoscător că am făcut parte din această echipă, a fost pentru prima oară când am simțit că nu mai joc, ci că mă joc... E un proiect care are o inimă care începe să bată. E fresh, e nou, noi suntem noi în industria asta și o să fie o comedie blană în și despre jungla urbană.

De cealaltă parte, la fel de încântat de ceea ce va urma este și Visarion Udatu care spune: „Mai presus decât șansa de a debuta într-un serial de televiziune pentru mine a fost plăcerea de a lucra alături de majoritatea colegilor și prietenilor mei de generație. Iar pe lângă ocazia de a juca alături de prieteni, este un vis devenit realitate că voi împărți ecranul cu actori consacrați, care mi-au fost mentori! Cred că vibe-ul fresh pe care o să-l întâlniți în „La Oraș” se datorează, în principal, acestui gen de colaborare. O să fie tooop.”

Advertisement

Nu ratați primele episoade din serialul La Oraș, din 17 august, în exclusivitate, pe VOYO! 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending