Connect with us

Seriale

Pelicanu va face o mișcare neașteptată, diseară, în Clanul

„Constănțeanca e regina de pe tabla de șah. Toate mișcările noastre, pe ea a ridicat-o”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Diseară, de la 20:30, un nou episod din Clanul ne duce mai aproape de acțiunile personajelor. Dacă unii vor afla adevărul, alții vor face greșeli pentru care vor plăti scump, atât ei, cât și cei apropiați. 

David încă este alături de Ciomag, în speranța că va afla ceva despre adevărata lui familie. „M-ai dus la casa copilăriei mele, dezaxatule. Zi cum a fost și te las în pace. Știu că nu a fost ideea ta să mă furi”, va spune, disperat, David. „Măcelaru te-a răpit de la mă-ta. L-a distrus pe frac-tu și tu lingi pământu pe care calcă el. Eu te-am salvat de gabori și ți-am gâdilat creieru să scoți amintirile de era îngropate în tine. Ești un mare trădător”, îi va spune bărbatul care i-a distrus copilăria. Ce va reuși David să afle despre el, vedem în doar câteva ore. 

Pe de altă parte, Pelicanu și Iulică au un nou plan de a-și elimina dușmanii și vor descoperi că Sofia, de fapt, nu a dispărut din peisaj: S-a făcut planu. Da’ un detaliu nu ți-a sărit în ochi? Constănțeanca e regina de pe tabla de șah. Aia e. Poa` să pună mâna pe munculița făcută de Peliclan…toate mișcările noastre, pe ea a ridicat-o”, își va da seama Pelicanu. Ce pun la cale cei doi, aflăm într-un nou episod. 

În secția de poliție, Tudor își dă seama că se întâmplă ceva ciudat, iar sentimentul său se va adeveri. Sergiu are un plan în urma căruia un personaj își va pierde viața. „Idioților!!” – e tot ce mai poate Tudor să zică.

Nu ratați continuarea poveștii din Clanul diseară, de la 20:30. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO. 

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending