Penelope Cruz a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame (video)

0
580

Penelope Cruz, laureată a premiului Oscar, a primit, vineri, o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood, fiind totodată şi prima actriţă de origine spaniolă recompensată cu această distincţie.


“Ori de câte ori mă voi uita la această stea am să vad numele tuturor oamenilor care m-au ajutat să-mi îndeplinesc visele.”, a declarat prima actriţă spaniolă premiată cu un Oscar pentru lungmetrajul “Vicky Cristina Barcelona”, regizat de Woody Allen.

 

La ceremonia de dezvelire a stelei a participat soţul său, actorul spaniol Javier Bardem, dar şi prietenul cuplului, Johnny Depp, alături de care Penelope Cruz va fi văzută, în curând, în noile aventuri ale piraţilor din Caraibe: “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”.

 

Actriţa, în vârstă de 36 de ani, le-a mulţumit părinţilor, fraţilor, soţului ei şi bebeluşului ei Leo. Penelope Cruz este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul “Totul despre mama mea”, pe care mentorul său l-a lansat în 1999.

 

Steaua actriţei spaniole este cea de-a 2.436-a de pe Hollywood Walk of Fame şi a fost dezvelită de regizorul Rob Marshall în faţa El Capitan Theatre din Hollywood.

 

Penelope Cruz se alătură, astfel, altor spanioli care au intrat în istorie odată cu stelele primite pe Walk of Fame. Printre aceştia se numără nume ca Julio Iglesias, Placido Domingo şi actorul Antonio Banderas.

 

Sursa: Mediafax

Video Credit: Reuters

Foto Credit: zap2it.com

Comentarii