Penélope Cruz şi Javier Bardem au devenit părinţi!

0
466

Cei doi actori de la Hollywood au devenit părinţii unui băieţel de sâmbăta trecută, fraţii actriţei şi mama ei fiind alături de ea în Los Angeles.

La fel de discretă ca şi relatia dintre Penélope Cruz şi Javier Bardem a fost inclusiv naşterea primului lor copil, un băiat, care a fost ţinută secret cât s-a putut.

Ieri, ziarul spaniol El Pais a susţinut că actriţa a născut câteva ore după anunţarea nominalizării la Oscar a soţului ei pentru filmul Biutiful, dar, în realitate, copilul a venit pe lume sâmbătă, 22 ianuarie.

Revista spaniolă Hola! a anunţat că bebeluşul  a fost născut perfect sănătos la spitalul Cedars-Sinai din Beverly Hills în compania actriţei aflându-se mama ei, Encarna, şi fratii Monica şi Eduardo Cruz.

Pe 16 ianuarie, cuplul a sărbătorit babyshowerul copilului  în prezenţa actorului Leonardo Di Caprio, invitatul surpriză al petrecerii.

Bardem şi Cruz, care şi-au început relaţia în timpul filmărilor la pelicula “Vicky Cristina Barcelona”, s-au căsătorit în secret în iulie, anul trecut, într-o ceremonie intimă în Bahamas.

Sursă: people.com

Foto Credit: Ok!

Comentează aici: