Connect with us

A-Z NEWS

Pentru aniversarea a 125 de ani, Coca-Cola a achizitionat intregul spatiu al mediafatadei Cocor

Published

on

Reclame


BUCURESTI, 10.05.2011: In perioada 3-8 mai 2011, cu ocazia aniversarii a 125 de ani, Coca-Cola a achizitionat intreg spatiul publicitar al COCOR Media Channel. Pe durata celor 5 zile de campanie, campania aniversara a inclus 11 spoturi difuzate in 85 de ore de transmisie (17 ore/zi) difuzate concomitent pe toate cele 13 ecrane LED cu o suprafata totala de 3.300 mp.

„Pozitionarea COCOR Media Channel in centrul Capitalei ofera brand-urilor o expunere la un trafic de peste 2,9 milioane de masini pe luna. Audienta si impactul datorat suprafetei mari si a tipului de suport inovativ sunt motivele principale pentru care brand-uri precum Coca-Cola aleg sa-si desfasoare campaniile pe COCOR Media Channel. Din punct de vedere vanzari, aceasta campanie dovedeste trend-ul ascendent inregistrat inca din luna decembrie 2010, cand am inregistrat venituri de peste 400.000 euro” a declarat dl Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie al Cocor S.A.

COCOR Media Channel este singurul suport outdoor din tara dotat cu traffic counter. In urma datelor oferite de Brigada Rutiera a Politiei Capitalei, fatada media a magazinului COCOR a inregistrat in aprilie 2011 un trafic de 2.95 milioane masini, in crestere cu 6% fata de luna aprilie 2010.

COCOR S.A. a realizat studii proprii care arata ca timpul de stationare prin fata ecranelor este intre 45 secunde si 4 minute, in functie de trafic. In acelasi timp, expunerea participantilor din trafic la mesajele afisate pe fatada media este intre 2 – 7 ori/ medie pe saptamana. Pe langa spoturile clasice difuzate si content-ul noncomercial, mediafatada ofera si transmisii live, proiecte digitale integrate mobil-online-outdoor.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending