Connect with us

ALL MEDIA

Pentru bebeluşul Iulianei Tudor a cântat o orchestră întreagă!

Published

on

 

Vestea că micuţul Tudor Cristian a venit pe lume a făcut înconjurul presei din România, ştirea despre Iuliana Tudor şi bebeluş fiind preluată de majoritatea publicaţiilor. Le mulţumim, pe această cale, colegilor din presă care au găzduit ştirea, informând astfel telespectatorii emisiunii „O dată-n viaţă” despre fericitul eveniment care a avut loc pe 16 decembrie. Le mulţumim şi tuturor celor care, cu această ocazie, i-au transmis gânduri de bine proaspetei mămici.

Una dintre cele mai frumoase surprize pentru Iuliana Tudor şi bebeluş a venit chiar din partea echipei emisiunii „O dată-n viaţă”. Încă de la debutul emisiunii, Maria Buză – gazda programului TV în absenţa vedetei TVR – a anunţat, emoţionată, venirea pe lume a lui Tudor Cristian. Surpriza de proporţii, însă, a venit din partea orchestrei „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Botgros, artiştii oferind prima dedicaţie muzicală pentru bebeluşul Iulianei Tudor. Aşadar, se poate spune că primul „La mulţi ani” pentru Tudor Cristian a fost interpretat, live, de către o orchestră profesionistă.

Iuliana Tudor: „În câteva zile voi ajunge acasă”

Emoţionată, Iuliana Tudor a intrat în direct, prin telefon: „Mă bucur tare mult că pot să împart cu voi, şi în această seară, bucuria pe care o simt acum. Trăiesc cel mai fericit moment din viata mea!”. Întrebată când va ajunge acasă cu bebeluşul, Iuliana Tudor a răspuns că „probabil zilele acestea, pentru că totul a decurs bine, atât pentru bebeluş, cât şi pentru mine. Acum suntem trei în familie!”. Vedeta TVR a ţinut să explice şi numele pe care îl va purta bebeluşul său: „se va numi Tudor Cristian. Tudor este, însă, prenumele, pentru că băieţelul meu va purta numele tatălui său, aşadar – Tudor Cristian Văcăroiu”.

În încheierea intervenţiei telefonice, Iuliana Tudor a urat Sărbători fericite telespectatorilor emisiunii şi i-a invitat pe români să rămână în faţa micilor ecrane la ediţia de Crăciun, pe 24 decembrie, începând cu ora 21.00, atunci când emisiunea „O dată-n viaţă” va face un spectacol special, dedicat actriţei Stela Popescu. „Va fi o ediţie în realizarea căreia m-am implicat chiar dacă eram în ultima lună de sarcină. De Crăciun însă o să stau alături de soţul meu şi de bebeluş şi o să ne uităm împreună la televizor”, a concluzionat vedeta TVR.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending