Connect with us

Muzica

Pentru că fiecare acțiune este urmată de consecințe, „Karma” intră în scenă, printr-o colaborare dintre TeddyBear și Misha Miller

Published

on

Foto credit : Roton Music

TeddyBear și Misha Miller lansează „Karma”, o piesă despre modul în care putem prelua responsabilitatea pe care, în mod normal, o are Karma, pentru a face dreptate.

Pentru că fiecare acțiune are consecințe, cei doi artiști ne lovesc precum Karma, prin intermediul acestei colaborări.

O piesă cu un vibe deep, care aduce cu sine ritmuri energice și vibrante, reușește să ne transpună direct în povestea pe care o cântă, cu pasiune, Misha Miller, una dintre cele mai puternice voci din peisajul muzical românesc. 

„Când te gândești la karma, nu ai cum să nu faci piesă cu Misha Miller. Vocea ei și felul cum arată te lovesc precum karma”, a precizat TeddyBear. 

„Piesa aceasta a fost ca o joacă și transmite cu ușurință o atitudine de badass care, cel puțin pentru mine, devine contagioasă, atunci când ascult piesa. Colaborarea cu TeddyBear a decurs foarte lin și, prin urmare, piesa este relaxată și transmite energie pozitivă. Sper să vă placă și să o ascultați cu plăcere de fiecare dată”, a povestit Misha Miller.

TeddyBear reprezintă un proiect de muzică electronică, ce țintește mainstream-ul, mai exact mainstage-urile festivalurilor, un proiect ce se dorește a fi neconvențional, care să combine nebunia și energia de pe scenă cu cele mai selective piese și mashup-uri.  

Misha Miller este o combinație de voce puternică și atribute fascinante, care se împletesc și duc la povești puse pe muzică. De-a lungul timpului, artista a lansat piese cu milioane de vizualizări pe YouTube.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending