Connect with us

Life Style

Pentru lansarea de azi a blogului său culinar, Andrei Aradits a făcut 18 tăvi de ciocolată de casă

Published

on

Astăzi, Andrei Aradits, juratul de la “Te cunosc de undeva!”, își lansează blogul culinar www.singurcook.ro și prima emisiune de divertisment în bucătărie. Și pentru că vrea să fie o gazdă bună la Mall Promenada, locul undeva va avea loc evenimentul, Andrei a pregătit pentru invitații săi 18 tăvi cu ciocolată de casă, la care a muncit până la ora 4 dimineața.

“10 kg de lapte praf, 10 kg de zahăr, 2 kg de cacao, 20 de pachete de unt, toate au fost transformate, în șase ore, în ciocolată. Soția a avut maraton de spălat cratița și tigaia de 10 ori. Cel mai bun lucru pe care știu să-l gătesc e ciocolata de casă. Cum să nu fac tot ce e mai bun pentru prietenii care vin la lansare? Singura obiecție a venit din partea mixerului, săracul, care nu se aștepta la acest maraton de vâscozitate și, la un moment dat, a dat semn că-și dă duhul. Dar și-a revenit când i-am promis că-l bag în emisiune”, ne-a povestit acesta.

„Singur Cook” este un proiect online ce va cuprinde un serial cu mai multe episoade de câte 10-15 minute fiecare, care prezintă într-un mod amuzant cum actorul învață să gătească după rețete dificile, în contrapartidă cu un bucătar profesionist. “Vreau să învăț să gătesc eu. Ăsta e un blog cu peripeții din bucătărie… cu aragazul meu vechi și cu lingura mea de lemn”, mai spune Andrei. Serialul său culinar este difuzat de platforma www.singurcook.ro, iar filmările au fost realizate după standardele și rigorile televiziunii în bucătăria actorului dintr-un apartament din cartierul Colentina.

Pe Andrei Aradits, telespectatorii Antenei 1 îl pot urmări sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 20.30, în cadrul transforming-show-ului la “Te cunosc de undeva!”.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending