Pentru Nicolai Tand și Lena competiția la „Dansează printre stele” s-a încheiat

0
740

Clasamentul final, obținut în urma notelor primite în ediția anterioară și a voturilor telespectatorilor a fost în defavoarea echipelor formate din Nicolai Tand și Lena și Mihai Ristea și Luiza. Deși Nicolai a mizat pe calitățile lui extraordinare de gazdă și a surprins juriul cu horincă și un fel tradițional de mâncare pe care s-au năpustit toți cei prezenți în platou, echipa lui a părăsit concursul.

Coregrafa Lena a fost felicitată pentru întreaga ei carieră de dansatoare foarte premiată, dar și pentru tot ceea ce a reușit să creeze alături de Nicolai pe acest ring. Mihai Ristea și Luiza Comșa își continuă drumul spre finală, iar dansul lor popular din zona Teleormanului le-a purtat noroc. Nea Mărin le-a mărturisit mândru că a fost cel mai bun, iar Mihai Petre i-a apreciat pentru muncă și dedicare, ținând să precizeze că se vede că atât Luiza, cât și Mihai, își văd de treabă și se concentrează pe ce au de făcut în această emisiune și astfel demonstrează că sunt profesioniști.

Speak a fost mai mândru ca oricând și asta s-a văzut. „Ai fost mândru tare, ai bătut, ai avut forță”, l-a lăudat Jojo. „E prima dată când Speak reușește să fie complet muzical”, a început promițător Mihai Petre, dar temutul jurat a fost însă de părere că dansul lui și-al Cocuței a fost unul simpluț. Nea Mărin a luat însă apărarea perechii și i-a amintit lui Mihai cât de greu i-a fost și lui să învețe un dans popular. Charlestonul Alinei Eremia și-al lui Iuri Ribac le-a adus aprecieri și note mari. „Îmi place la nebunie lejeritatea cu care executați prizele acelea dificile”, a spus Igor. „Nu se vede diferența dintre coregraf și vedetă în unele dansuri, ceea ce e foarte bine”, a punctat și Mihai Petre. Raluka a fost foarte sinceră înainte de a dansa brâulețul din Oltenia. „Urmează să râdeți foarte tare de mine”.

Foto Credit: Antena 1

Comentarii