Connect with us

Emisiuni

Penultimele nume din show-ul Ferma Vedetelor de la PRO TV sunt: Doinița Oancea și Corina Drăgulescu

Redactia Radar de Media

Published

on

Ferma vedetelor de la PRO TV își completează lista de fermieri celebri cu încă două nume! Doinița Oancea și Corina Drăgulescu fac echipă și se pregătesc să trăiască viața la fermă alături de: Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug și Mioara Velicu.

Doinița Oancea, actrița care s-a făcut remarcată în telenovele marca Acasă precum Regina sau Inimă de Tigan, se pregăște să își facă bagajul și să schimbe peisajul de oraș cu cel din mediul rural. Doinița renunță la petrecerile mondene pentru a trăi timp de trei luni într-o fermă izolată, lipsită de confortul lumii moderne.

[sam id=”12″ codes=”true”]

“Sincer… nu am avut timp să mă pregătesc de niciun fel.  Doar mi-am făcut timp pentru a-mi cumpăra cele necesare și a înștiința câțiva oameni apropiați care să se ocupe de una alta cât voi sta plecată! Cred că totul va fi dificil! E o surpriză totală pentru mine. Va fi cea mai mare nebunie din viața mea. Nu am trăit niciodată în astfel de condiții și nu pot să spun nimic. Știu doar că nu sunt obișnuită să îmi lipsească minimul de confort.” – spune Doinița.

Și Corina Drăgulescu, soția celebrului gimnast Marian Drăgulescu, se pregătește pentru intrarea în casă. Corina este determinată să își aducă aportul prin muncă la Ferma Vedetelor și mizează pe tăria de caracter care speră să o ajute în acest show.

“Sunt dependentă de provocări și experiențe noi. Nu mă pregătesc în mod special pentru debutul emisiunii, ci merg pas cu pas și descopăr atât lucruri noi cât și oameni minunați. La prima vedere sunt cea mai firavă persoană dintre toți concurenții, dar am o inimă de leu, sper să-mi ajute! Mi-ar plăcea să fiu suficient de abilă și puternică încât să câștig acest concurs. Fiind o mulțime de necunoscute în această ecuație, nu-mi cunosc șansele reale… Nu am trăit niciodată la țară și cred că acest mediu mă va surprinde într-un fel sau altul.” – povestește Corina.

Pe lângă afinitățile dintre concurenți, telespectatorii vor fi martorii unor transformări spectaculoase, vor pătrunde în viața celor 12 vedete și îi vor cunoaște exact așa cum sunt ei. Cine vor fi cei puternici, cei slabi, cine este cel mai harnic și cine se pricepe cel mai bine la munca în gospodărie rămâne de văzut.

Peripețiile prin care vor trece, cum se vor descurca 12 firi diferite în aceeași casă, în condiții de viață extreme și lipsite de confort, vom vedea din martie în cel mai tare reality-show 100% românesc: Ferma Vedetelor!

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending