Penultimul episod din comedia "Alta saptamana nebuna". Vezi ce traznaie mai face Alex Puica! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Penultimul episod din comedia „Alta saptamana nebuna”. Vezi ce traznaie mai face Alex Puica!

Published

on

Comedia “Altă săptămână nebună” se apropie de final, iar penultimul episod pregăteşte multe surprize telespectatorilor. Joi seară, de la 21:30, Alex Puică (Paul Ipate) îşi revine după bătaia de la spital din ziua precedentă, însă multe alte accidente comice îl aşteaptă acasă.

Alex îl surprinde pe Fane (Ionel Mihăilescu), fratele socrului său şi militar de carieră, care încearcă să se sinucidă. Atunci, Fane îi cere ajutorul lui Alex să mărturisească familiei adevărul despre relaţia lui cu Vivi (Adrian Ciobanu), care este mai mult decât una de prietenie.
Între timp, Natalia (Tora Vasilescu) organizează o serată în cinstea soţului ei, Emilian (Horaţiu Mălăele), unde o invită şi pe mătuşa Iulia, care este nevăzătoare. La petrecere, Alex se joacă cu bastonul mătuşii şi, accidental, îi varsă acesteia cafeaua pe haine.

După aceea, uită să o supravegheze şi mătuşa cade neputincioasă în piscină.
Când, în sfârşit, Fane îşi face curaj şi vrea să-şi declare, în faţa familiei, dragostea pentru un bărbat, Maria (Diana Cavallioti) anunţă că momentul naşterii a venit şi că trebuie să plece imediat la spital.
“Altă săptămână nebună“ este continuarea, în şapte episoade, a serialul “O săptămână nebună“. Povestea personajelor continuă în noul sezon, unde Alex și Maria au parte de o altă “săptămână fericită”, în preajma venirii pe lume a primului lor copil.

o saptamana nebuna PRO TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending