Connect with us

Emisiuni

Pepe a facut show transformat in politist la ”Te cunosc de undeva”!

Published

on

La “Te cunosc de undeva”, Pepe, transformat în Mo-Do, interpretul piesei “Eins, Zwei, Polizei”, a lovit cu biciușca din dotare aproape tot ce i-a ieșit în cale. Și nu s-a rezumat la asta.

A mai plesnit, cu palma, și fesele balerinelor alături de care și-a susținut momentul artistic. “Ai comunicat non-stop cu baletul”, a remarcat, de la masa juriului, Andreea Bălan. “Așa e formată palma mea, atunci când îmi place ceva, o fac”, a explicat el și a mai aplicat o palmă, cu zgomot, de data asta pe posteriorul lui Cosmin Seleși.

Ozana Barabancea a caracterizat momentul lui drept unul “educativ”. Și l-a găsit pe “polițaiul” Pepe „foarte sexos”. Iar Andrei Aradits, celălalt membru al juriului, a zis despre el că a făcut din “Mo-do bici. Adică un număr interesant dintr-un lucru sec, aparent searbăd”.

Pe cine a mai atins Pepe cu biciușca, veți vedea la “Te cunosc de undeva”, miercuri, 30 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending