Pepe a filmat videoclipul piesei "Iubire ca niciodata"
Connect with us

Life Style

Pepe a filmat videoclipul piesei “Iubire ca niciodată”, colaborarea artistului cu Jimmy Dub (galerie foto)

Published

on

Două locații, două zile pline, o gașcă nebună de prieteni, multe mașini modificate și adrenalină, sporturi de contact și un campion mondial, Alexandru Niță, un regizor într-o formă de zile mari, Dan Petcan, Connect-R, Jimmy Dub, Pepe și bineînțeles, piesa, “Iubire ca niciodată”. Așa arată în doar câteva cuvinte cea mai scurtă descriere a filmărilor încheiate la începutul acestei săptămâni pentru noul videoclip Pepe la prima colaborare a artistului cu Jimmy Dub și întreaga echipă de la Rappin’On Production.

Dan Petcan semnează regia iar producția, Alex Popescu. DOP a fost Bogdan Filip într-o scenografie Livia Vișănescu. Partea de make-up îi aparține Mirelei Ecobici cea care s-a ocupat totodată și de tatuaje iar stylingul a fost asigurat de Anca Stăruială. Sorin Ene, “Haiu” de la Școala de Drift, pentru cunoscători, este stunt driver-ul care a condus alături de Pepe hergheliile de cai putere ce vor putea fi văzute la începutul poveștii.

“€œAu fost două zile de foc dar sunt sigur că o să iasă excelent. Este un videoclip complet cu poveste, cu iubire, cu pasiune…. toate exprimate într-o imagine foarte, foarte bună. Dan Petcan are mult de muncă fiindcă s-a filmat cât pentru 10 videoclipuri și nu știu cum se va decide ce să rămână. În final totul trebuie adus în trei minute și un pic cât are piesa”.

Videoclipul se află în etapa de postproducție, lansarea fiind programată pentru începutul săptămânii viitoare. Producția materialului împreună cu publishingul piesei aparțin casei de discuri Pepe Latin Music, care astfel adaugă primul titlu pe partea de videograme, după ce în septembrie debuta” cu cel dintâi single, “€œCe fată”.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending