Connect with us

Emisiuni

Transformare de senzatie! Pepe pe scena si la masa juriului. Vezi cine intra in pielea artistului!

Published

on

Reclame

 Ca să semene cât mai mult cu Pepe, cel pe care va trebui să-l imite  la „Te cunosc de undeva!”, Alex Velea îi “fură” acestuia geaca de piele din cabină, cu tot cu cheile de la mașină în buzunar, și apare pe scenă îmbrăcat cu ea, spre stupefacția juratului.

“De unde mi-ai furat geaca?”,au fost primele vorbe pe care i le-a adresat Pepe, de la masa juriului. “Am avut un șoc când l-am văzut”, ne-a declarat, ulterior, Pepe.

„M-am uitat la el cu atenție, chiar semăna cu mine. Foarte bine m-a imitat. Avea și geaca mea pe el… Aveam senzația că mă văd la televizor”, mai spune el.

Prestația lui Velea este lăudată inclusiv de prezentatorul Cosmin Seleși, care îi remarcă “atitudinea de cocoș împănat afectat”. Doar Andrei Aradits are de făcut o mică observație: “Mi-ar fi plăcut să faci întoarcerea capului ca într-o reclamă la șampon”. Reacția lui Aradits este imediat taxată de Horia Brenciu, invitatul special în juriu, la “Te cunosc de undeva!”: “Dacă tu nu o să reușești să apari într-o reclamă la șampon, la săpunul Cheia sigur o să izbutești”.

Ediția din 29 martie a super show-ului “Te cunosc de undeva!” îl va avea ca invitat special la masa juriului pe Horia Brenciu. Și tot atunci, Delia își va lua rămas bun de la colegii de juriu Monica Anghel, Pepe și Andrei Aradits și de la concurenți, cu o transformare de senzație.

Cum va interpreta Alex Velea“Iubire ca niciodată”, cel mai recent hit al lui Pepe, vedeți sâmbătă, 29 martie, de la ora 20.30, numai la „Te cunosc de undeva!”.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending