Connect with us

Emisiuni

Pepe și concurenții Te cunosc de undeva!, moment special în marea finală

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Marea finală a sezonului 17, care va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1, vine cu multe surprize pentru telespectatorii celui mai iubit transforming show, Te cunosc de undeva!. Pepe, alături de concurenții care nu au intrat în marea finală, au pregătit un moment special din muzicalul The Greatest Showman. 

Pentru ultima oară în acest sezon, concurenții Te cunosc de undeva!, împreună cu un împătimit al transformărilor, prezentatorul Pepe, au acceptat provocarea show-ului. Aceștia au trebuit să renunţe la prejudecăți pentru o interpretare spectaculoasă a melodiei This is me, din muzicalul The Greatest Showman.

„Am trecut prin momente grele în ultimii ani și poate ne-am judecat prea mult unii pe alții, dar momentul care urmează ne aduce aminte că toți suntem diferiți și merităm să jucăm rolul principal în propria noastră viață, având curajul de a ne arăta cu autenticitate în fața lumii”, a transmis Alina Pușcaș. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, în marea finală a sezonului 17 Te cunosc de undeva!.

Cum s-au descurcat echipele în marea finală, dar și cine va câștiga premiul cel mare, care va fi donat în scop caritabil, telespectatorii Te cunosc de undeva! vor afla sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1.  

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending