Connect with us

Reality Show

Pepe și fetițele sale au îndeplinit aseară Visuri la cheie

Published

on

A fost o ediție încărcată de momente care aduc fericire: joaca cu bulgări, zilele petrecute de familie la munte, unde copiii s-au simțit liberi să facă ceea ce-și doresc și, la final, reîntoarcerea într-o locuință complet schimbată, căreia să-i poată spune acasă.

 

Dragoș Bucur știe cât este de important ca cei mici să trăiască anii copilăriei, dar și ca părinții să uite, chiar și pentru câteva clipe, de greutăți. Aseară le-a făcut o surpriză Ramonei și copiilor și, împreună cu Pepe și cele două fetițe ale sale, au petrecut o după-amiază într-un loc de joacă, unde s-au distrat, au râs și s-au jucat. În acele momente, cu toții au uitat de orice altă preocupare.

„Nu e greu să faci un copil să zâmbească când te implici, te joci cu el, nu există! Copilul va zâmbi cu siguranță. Cel mai frumos este când vezi că și părintele începe să zâmbească. Zâmbește, Ramona”, a spus Pepe.

 

„Într-un fel noi ne-am atins scopul, pentru că noi nu încercăm doar să refacem niște case, ci să retrezim încredere și speranță în sufletele oamenilor”, a zis Dragoș Bucur.

Continuăm să îndeplinim Visuri la cheie, iar echipa este pregătită să pornească în descoperirea unor noi povești, unor oameni cărora să le redea speranța și încrederea într-un viitor mai bun.

 

Visuri la cheie – crede în oameni!

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending