Pepe si Mihai Traistariu fac dezvaluiri la ”Face 2 Face” pe Antena 2!

0
577

Duminica, de la 19.30, la “FACE 2 FACE”, Diana Munteanu Niculescu are invitati alesi pe spranceana, care nu s-au sfiit sa se dea in spectacol si sa faca cele mai mari nebunii.

Daca Pepe a povestit cum a cazut printr-o gaura din scena, la Romanian Music Awards, Cornel Pasat s-a aventurat sa cante, iar Mihai Traistariu si-a amintit cum, mergand in padure sa caute extraterestri, a adormit in iarba.

Artistul a fost trezit de un zgomot neobisnuit si a sarit fericit ca, in sfarsit, a fost gasit de o nava spatial! Fericirea lui a durat putin, insa, pentru ca “neobisnuitul” zgomot era de fapt nechezatul unui cal care venise langa el. Deceptionat, artistul nu a mai mers de atunci in acel loc, si nici pasionat de martieni n-a mai fost.

Echipa lui Traistariu (Simona Nae, Anya si Mihai Traistariu) a mai castigat un punct in lupta cu echipa adversa (Pepe, Andreea
Popescu, Cornel Pasat), dar scorul final al concursului a lasat-o masca chiar si pe Diana Munteanu Niculescu. Detaliile, duminica, de la 19.30, la Antena 2.

Comentarii