Connect with us

ALL MEDIA

Pepe şi Oana Zăvoranu, pe aceeaşi scenă în “Land of Jokes” (galerie foto)

Published

on

Duet de zile mari duminica aceasta în “Land of Jokes”! După ce şi-au împărţit cuvinte grele, Pepe şi Oana Zăvoranu urcă în sfârşit pe aceeaşi scenă pentru un număr de pomină.

În ediţia din 10 aprilie, de la 20.45, cei doi viitori foşti soţi se întreabă cu patimă “cine, cine te bârfeşte mai mult decât mine?”. Telespectatorii Pro Tv se vor amuza copios la apariţia pe scenă a lui Pepe (Cristian Greţcu) şi a Oanei (Florentina Ciună), care se vor duela în versuri care mai de care mai inspirate şi mai înţepătoare.

În aceeaşi ediţie, după acest duet neaşteptat, Oana şi Pepe (de data aceasta interpretaţi cu mult umor de Ana Maria Mirică şi Doru Pârcălabu) ajung şi la cabinetul celebrei psiholoage nevrotice din ”Land of Jokes” (Paula Chirilă), unde calcă mai toate cuplurile mondene.

Situaţia se complică însă pentru că la cabinet se află şi Tudy (Bogdan Cotlet), dar şi Cătălin Botezatu (Cătălin Mireuţă). Nici la ”Politicienii au talent” spectacolul nu se lasă mai prejos, astfel că în faţa exigentului juriu vor defila cu talent Geoană (Bogdan Cotlet), Năstase (Florin Constantin) şi Severin (Cosmin Seleşi), care reeditează trupa Bee Gees şi prezintă un moment muzical cu tema ”Tragedy”.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending