Connect with us

Emisiuni

Pepe, Sore și Nicoleta Nucă se întrec în versuri la „Zaza Sing”, cu Liviu Vârciu, miercuri, la Antena 1

Published

on

Pepe, Sore și Nicoleta Nucă vin miercuri, 12 aprilie, de la 20.30, la „Zaza Sing” pentru a arăta că nu se pricep doar la cântat, ci și la reținut versuri. Cât de bine se vor descurca vedetele invitate în show-ul de la Antena 1 și cât de mult îi vor ajuta sau, dimpotrivă, îi vor încurca pe concurenți, rămâne de văzut!

 

Printre cei șase concurenți dornici să demonstreze că niciun vers nu le este străin se numără și doi frați care-și încearcă norocul la „Zaza Sing”, în speranța că, deși nu vor cânta perfect, o vor face corect. Dacă melodia „Radu mami, Radule”, le va da de furcă fraților Stancu, telespectatorii Antena 1 vor vedea miercuri seara, în cea de-a doua ediție a emisiunii și tot atunci vor auzi de mai multe ori la rând melodia „Nu te enerva” a Corinei Chiriac, care-i pune în dificultate pe unii dintre concurenți.

 

Liviu Vârciu va încerca și el să nu se enerveze pe partenerul său de prezentare, Flick, care are un fan chiar pe scena „Zaza Sing”. Domnul Mircea se declară un mare admirator al cunoscutului DJ de la Radio ZU, supranumit și „Domnul Rimă”, și mărturisește că în afară de faptul că îi place să rețină versurile melodiilor, el însuși compune rime. Așa se face că pentru fiecare moment al emisiunii, concurentul va avea o mică poezie potrivită, cu care va destinde și mai mult atmosfera. Și pentru că Flick și concurentul par să aibă mult mai multe în comun, Liviu Vârciu le propune să facă schimb de locuri, astfel că Flick vine pe scenă, în timp ce domnul Mircea se instalează în „taxi-ul” lui.

 

Șicanele dintre Flick și Liviu Vârciu continuă, iar în momentul în care o concurentă de 42 de ani va declara că încă își caută iubirea, Flick va comenta cu subînțeles că mai cunoaște el pe cineva. Cum îi va răspunde Liviu Vârciu și cum se va descurca Flick cu versurile melodiilor, telespectatorii Antena 1 vor vedea miercuri, 12 aprilie, când Antena 1 difuzează, începând cu ora 20.30, cea de-a doua ediție a emisiunii „Zaza Sing”.

 

Foto Credit: ANTENA 1

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending