Connect with us

Life Style

Pepe, surprizã de proporţii pentru naşa lui!

Published

on

Concurentul “Te cunosc de undeva!”, Pepe, i-a pregãtit o surprizã de zile mari naşei sale, Andra, chiar în sãptãmânã în care artistul va trebui sã o întruchipeze pe solistã în cadrul transforming show-ului.

Andra Maruta

Sâmbãta trecutã, ruleta “Te cunosc de undeva!” le-a adus tuturor zâmbetul pe buze în momentul în care i-a rezervat lui Pepe rolul naşei sale. Încântat peste mãsurã, Pepe a mãrturisit cã Andra este fanul numãrul unu al emisiunii şi nu îi rateazã în nicio sâmbãtã transformãrile, ba mai mult, la botezul micuţei, Andra a venit personal la masa “Te cunosc de undeva!” pentru a-i felicita.

Asearã, artistul şi-a surprins naşa de cununie cu un filmuleţ în care micuţa Maria danseazã pe melodia pe care tatãl sãu o va interpreta sâmbãta aceasta, de la 20:30, în cel de-al patrulea episod “Te cunosc de undeva!”, la Antena 1.

Chiar dacã la început s-a amuzat foarte tare de surpriza primitã de la ruletã, Pepe şi-a luat rolul în serios, aşa cum o face, de altfel, în fiecare sãptãmânã şi a studiat în detaliu gesturile artistului ce îl va avea de întruchipat.

Doar cã de aceastã datã, Pepe a primit sfaturi chiar de la artist, mai exact de la naşa sa, Andra şi e pregãtit sã îi uimeascã pe toţi cu o interpretare de excepţie.

Şi ca sã creascã şi mai mult suspansul înainte de emisiunea difuzatã sâmbãta aceasta la Antena 1, Pepe a postat asearã pe pagina sa de facebook un clip în care micuţa Maria danseazã pe melodia pe care tatãl sãu o va interpreta sâmbãtã.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending