Pepe va fi sărbătorit diseară, în prima ediție a noului sezon “Te pui cu blondele?” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Pepe va fi sărbătorit diseară, în prima ediție a noului sezon “Te pui cu blondele?”

Published

on

 

Trei vedete vor veni diseară, de Bobotează, de ora 20.30, la Antena 1, în prima ediție a noului sezon “Te pui cu blondele?”, ca să-i cânte ”Mulți ani trăiască!” lui Pepe, cu ocazia zilei sale onomastice. Iar Pepe va trebui să ghicească cine sunt acestea. Dacă va reuși să le recunoască, telespectatorii Antenei 1 vor afla în această seară.

Pepe, pe numele său real Ionuț Nicolae Pascu, își aniversează de ani de zile onomastica de Sf. Ion, alături de oameni dragi.  “La noi, de Sf.Ion, este petrecere mare. Nu este doar ziua mea, ci și a tatălui, a fratelui, a nepotului și a socrului meu”, spune Pepe.

Cum în aceste zile artistul se află la munte cu familia, el dorește să-i invite alături de el atât pe tatăl său, domnul Ion Pascu, cât și pe fratele, nepotul și socrul său, ca să petreacă și de această dată împreună. “De ziua mea, îmi doresc să fim sănătoși. Nimic mai mult”, mai spune Pepe.

Alături de Pepe, diseară, în confruntarea pe teme generale cu “armata” celor 50 de blonde, se vor afla nea Mărin și Adrian Minune. Care dintre cele două “tabere” va câștiga, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, de la ora 20.30, în prima ediție din 2016 a quizz-show-ului prezentat de Dan Negru.

TE PUI CU BLONDELE  2016

TE PUI CU BLONDELE
2016

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending