Connect with us

A-Z NEWS

Percheziții pentru spălare de bani și evaziune fiscală la studiourile din Buftea

Published

on

Marţi dimineaţă au avut loc percheziţii pentru spălare de bani și evaziune fiscala, la studiourile din Buftea, polițiștii având 26 de mandate pentru București și Ilfov. Prejudiciul se ridică la 1,5 milioane de euro.

La acţiunea care vizează destructurarea unui grup specializat în comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani, au participat 90 de poliţişti şi trei procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cu sprijinul de specialitate al SRI.

Descinderile vizează în total 66 de societăţi comerciale. 13 persoane urmează să fie duse la audieri în baza mandatelor de aducere.

„Poliţiştii bucureşteni au documentat activitatea infracţională a grupului identificat, stabilind că 66 de societăţi comerciale ar fi cumpărat servicii fictive de la societăţi fantomă în scopul deducerii artificiale şi ilicite a TVA-ului şi impozitului pe profit.

Valoarea serviciilor şi a produselor achiziţionate fictiv este de 10 milioane de euro, prejudiciul estimat adus statului fiind de 1,5 milioane de euro. La acţiune participă 90 de poliţişti şi trei procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, totodată urmând a fi puse în executare 13 mandate de aducere”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Acţionarii companiei STUDIOURILE MEDIA PRO SA sunt: MEDIA PRO ENTERTAINMENT ROMANIA SA : 92,21%, A.V.A.S. : 4,50%, SIF MUNTENIA : 2,34%.

Aleksandras Cesnavicius, Director General al ProTV S.A. este unul dintre administratorii firmei.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending