Connect with us

Life Style

Pergole moderne: cum să ai cea mai frumoasă terasă

Published

on

Cum ar fi să ai cea mai frumoasă terasă pe toată perioada anului? Să te poți bucura de momente  unice atât vara, cât și iarna?

Nu știm dacă ai auzit, dar poți opta pentru cele mai estetice pergole moderne care să îți  înfrumusețeze spațiul exterior al casei tale și nu numai. Dacă dorești să îți protejezi terasa  restaurantului sau a hotelului, spre exemplu, poți alege o pergola retractabila terasa. Există  variante diverse care să se plieze cu nevoile tale. În acest articol, vei afla cum poți avea cea mai  frumoasă terasă și cum te vor ajuta sistemele de inchidere terasa pentru realizarea acestui obiectiv.

Pergole moderne: ce sunt?

Dacă prima întrebare care ți-a apărut în minte este ce sunt aceste pergole moderne, răspunsul este  următorul: niște pergole moderne sunt sistemele automate de copertine. Acestea sunt concepute pentru a  transforma spațiile deschise în spații închise.

De aceea, dacă dorești să îți amenajezi terasa pentru a o folosi și pe timpul iernii, poți face acest lucru cu ajutorul unei pergole moderne și al unui sistem de inchideri terase. Chiar mai mult, îi va oferi spațiului tău exterior un aspect foarte estetic.

Vei aduce o valoare în plus casei tale dacă vei alege o pergola retractabila terasa. Sau de ce nu, dacă alegi o pergola retractabila terasa cu sistem de inchidere terasa restaurantul sau chiar cafeneaua ta vor arăta sublim!

De ce să alegi pergole moderne pentru terasa ta?

Există trei avantaje principale care să justifice necesitatea unei pergole moderne pentru terasa ta. Dacă dorești să protejezi spațiul pe care l-ai amenajat în grădina ta, utilizarea unei pergole  moderne este varianta potrivită pentru tine.

Aceste pergole moderne sunt realizate din materiale calitative, care vor proteja terasa ta în situații meteorologice nefavorabile. Alegerea unei pergole moderne te va scuti de situațiile neplăcute în care trebuie să strângi mobilierul de grădină pentru a-l proteja de ploaie sau de vânt.

La fel și în cazul terasei restaurantului tău, dacă pentru asta alegi pergole moderne. Clienții tăi se  vor bucura să stea pe terasă chiar și în zilele ploioase, iar tu nu vei fi nevoit să strângi întreaga  terasa. În plus, aceste pergole moderne sunt mult mai estetice decât niște simple umbrele care ar  putea adăposti mobilierul de pe terasa ta.

Advertisement

Poți utiliza pergole moderne pe toată durata anului, datorită sistemelor performante de inchidere  terasa. Indiferent de sezon, poți să te bucuri de beneficiile unei pergole moderne dacă alegi să o  închizi. Această inchidere terasa se realizează cu sticlă securizată, iar spațiul tău va fi în siguranță  indiferent de condițiile extreme ale vremii.

Tehnologia acestor pergole moderne îți permite să ai control complet asupra funcțiilor ei. Pentru o  experiență personalizată, poți alege culoarea materialului, dimensiunile parasolarului și  mecanismul de strângere. Acesta din urmă poate fi manual sau electric. În funcție de preferințele  tale, îți vei putea înfrumuseța terasa după bunul plac. Designul elegant al noii tale pergole  moderne va fi apreciat din prima clipă.

Inchidere terasa: ce beneficii ai?

Primul lucru la care să te gândești când iei în considerare procesul de inchidere terasa este  utilizarea spațiului respectiv pentru o perioadă mai mare de timp. Mai exact, terasa ta va deveni  utilizabilă 365 de zile pe an. Fie că alegi inchidere terasa pentru acasă, restaurante sau spații  comerciale, vei putea să te bucuri de spațiul respectiv, indiferent de condițiile meteorologice.

Aceste pergole moderne cu sistem de inchidere terasa oferă protecție împotriva ploii, vântului,  soarelui și al insectelor. Datorită tehnologiei acestor pergole moderne, sunt distribuiți strategic  curenți de aer și astfel, temperatura se menține constantă. Se creează un mediu ideal atât în  interior, cât și în exterior.

Tuturor acestor beneficii ale unei pergole moderne cu inchidere terasa se adaugă designul estetic și  elegant. Întreaga dinamică a spațiului se va schimba. Aceste pergole moderne sunt produse  premium ce vor adăuga valoare locuinței tale sau spațiului unde dorești să le amplasezi.

Ce opțiuni de inchidere terasa sunt?

Sursă foto Tende.ro

Aceste pergole moderne cu sistem de inchidere terasa oferă o gamă complexă de opțiuni. În  funcție de nevoile și preferințele tale, poți alege între trei opțiuni de inchidere terasa pentru  pergole moderne. Poți opta pentru inchidere terasa cu sticlă glisantă, rulouri transparente sau  inchidere terasa cu sticlă tip ghilotină. Pentru a înțelege care sunt diferențele, îți vom prezenta pe scurt avantajele fiecărei opțiuni de inchidere terasa.

  • Inchidere terasa cu sticlă glisantă

Această inchidere terasa cu sticlă glisantă transformă spațiul terasei dintr-un simplu loc, într-o  terasă închisă cu geam securizat. Un lucru avantajos al acestui sistem de inchidere terasa este că  vei obține mai mult spațiu. Este un sistem de inchidere terase cu ferestre glisante fără ramă. Aceste  geamuri fiind mobile, oferă posibilitatea de a se poziționa diferit atunci când se glisează.

  • Inchidere terasa cu rulouri transparente

Poți opta pentru acest tip de inchidere terasa dacă dorești să închizi o terasă sau un balcon.  Rulourile transparente le poți întâlni și sub denumirea de copertine verticale din PVC sau pânză.  Acestea oferă o izolare perfectă pe timpul iernii, fără să îți fie diminuată vizibilitatea în exterior.

  • Inchidere terasa cu sticlă tip ghilotină

Sistemul de inchidere terasa cu sticlă tip ghilotină este perfect dacă dorești să îl folosești pentru o  terasă clasică. Desigur, poate fi utilizat și pentru închiderea unei pergole moderne. Recomandăm  acest sistem de inchidere terasa pentru închiderea teraselor de restaurante, pergolelor retractabile  și nu numai. Acest sistem va izola foarte bine spațiul pe care dorești să îl închizi.

Ce este o pergola retractabila terasa?

Advertisement

Sursă foto Tende.ro

Am menționat că poți folosi sistemul de inchidere terasa împreună cu o pergola retractabila terasa.  Pentru a înțelege dacă o pergola retractabila terasa este varianta potrivită pentru tine, îți vom  explica ce este o pergola retractabila terasa.

Acest sistem este, în esență, același cu cel al unei pergole moderne. Însă, o pergola retractabila terasa este, după cum îi spune și numele, un sistem  de copertine care este retractabil. Astfel, te poți bucura de umbra datorită acestei pergole moderne, dar poți alege și să luminezi mai tare terasa, prin retractarea acoperișului.

Câte tipuri de pergola retractabila terasa sunt?

Vestea bună este că dacă alegi pergola retractabila terasa există un număr nelimitat de variante. De  ce? Pentru că poți personaliza pergola retractabila terasa în funcție de culoarea materialului,  dimensiunile parasolarului și mecanismul de strângere.

De aceea, opțiunile pe care le poți alege sunt nenumărate. Momentul în care achiziționezi pergola retractabila terasa vei putea da frâu liber imaginației și viziunii tale de designer. Vei putea, deci, să îți aranjezi terasa după bunul plac

Alege cele mai estetice pergole moderne cu sistem de inchidere terasa pentru confortul tău!

Există multe tipuri de pergole moderne și sisteme de inchidere terasa care ar putea fi pe placul tău.  Înainte de a lua orice decizie, analizează opțiunile pe care le ai și ia în considerare aspectele  prezentate în acest articol.

Esențial este să găsești pergola retractabila terasa potrivită pentru tine. Și vrei să știi care este cea mai bună parte în procesul de căutare al unei pergole moderne? Poți apela la specialiștii Tende.ro, care vor găsi cea mai estetică pergola retractabila terasa pentru confortul locuinței tale!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending