Pergole retractabile pentru confortul tau

0
77

Pergolele retractabile sunt baldachine pliabile, al caror scop este de a proteja de lumina soarelui, impotriva vantului puternic si de ploaie. Pergola retractabila este creata din lamele foarte dense, care sunt intinse pe un cadru metalic si care, dupa extindere, creeaza o zona confortabila, cu umbra pentru protectie si pentru relaxare. Modelele de pergole retractabile variaza in functie de locul in care sunt amplasate, si anume, pe terasele barurilor si cafenelelor, pe terasele caselor, pe parcele de gradina etc.

Pergole retractabile – Caracteristici

Materialele din care sunt realizate aceste echipamente de protective, sunt deosebit de fiabile si durabile, deoarece sunt expuse la rafale puternice de vant. Materialul pentru fabricarea pergolelor retractabile,  este de asemenea durabil si este impregnat cu o substanta speciala pentru impermeabilitate si deformare. Copertinele sunt echipate cu un sistem de control electronic, pentru o mai mare usurinta de utilizare. Astfel, relaxarea si odihna ta nu va fi afectata de asamblarea si retractarea constanta a structurilor. Accesarea lor are loc cu ajutorul telecomenzii. Caracteristicile pergolelor retractabile sunt forta, eficacitatea, protectia impotriva influentelor mediului, stil, ergonomie, confort.

De ce sa cumperi o pergola terasa

Pergola retractabila din aluminiu, este conceputa pentru a proteja de lumina soarelui si ploaie. Pergolele de acest tip pot fi utilizate atat pe terasele caselor, cat si in scopuri comerciale pentru restaurante si cafenele. Pergola terasa este usor de asamblat si instalat pe strada, crescand zona de relaxare a teraselor exterioare de vara. In partea superioara a pergolei se foloseste un profil special de aluminiu, cu posibilitatea de a regla unghiul de inclinare a lamelelor cu ajutorul unei role. Astfel, este posibil sa controlezi cu usurinta nivelul de iluminare. In timpul ploii, lamelele se alatura strans intre ele si protejeaza in mod fiabil impotriva patrunderii apei. Daca este necesar, pergola este usor de demontat si depozitata pentru iarna.

 

Aceste modele elegante sunt copertine retractabile pe suporturi din lemn sau aluminiu, care sunt foarte rezistente. Pentru a impiedica interferarea structurilor de sustinere, este posibila si montarea copertinelor retractabile pe suspensii. Se monteaza usor pe orice terasa si creeaza o veranda confortabila. Un astfel de baldachin protejeaza in mod fiabil de ploaie si razele solare. Fanii decorului modern vor aprecia cu siguranta pergola terasa, deoarece ofera o imagine eleganta a cadrului de sustinere  si va oferi terasei un aspect nou. In plus, structura de aluminiu retractabila, va fi in armonie cu materialele moderne de decorare a casei. Optiunea unui living vitrat, care „trece usor” in veranda deschisa sub o pergola retractabila de aluminiu, este astazi foarte populara.

 

Este o placere sa stai pe terasa unei cafenele sau a unui restaurant, sorbind o bautura gustoasa sub protectia fiabila a unei pergola retractabile. Mai mult decat atat, pergola terasa poate fi echipata cu senzori de soare și vânt. Datorită lor, pergola „inteligentă” va răspunde în mod independent la schimbările vremii – va avansa automat pe vreme însorită și va lua forma speciala impotriva vantului puternic. Si, datorita varietatii de rame si culori poti cumpara pergole retractabile ieftine, care sunt perfecte pentru designul unitatii tale.

Iata de ce orice afacere de succes ar trebui sa apeleze la servicii SEO in Bucuresti sau orasul de provenienta.

 

Comentarii