Connect with us

ADVERTORIALE

Pernele auxiliare Air Power, au cucerit deținătorii de mașini

Published

on

 

 

Pentru cei care dețin o mașină știu cât de important este să aibă o siguranță și un confort în trafic. De regulă optează pentru mașini puternice, cu mulți cai putere, însă drumurile din România nu le sunt un aliat la drum lung. Tocmai de aceea, investițiile în ceea ce privește mașina sunt constante.

 

Pernele auxiliare – accesoriii indispensabile pentru tot mai multe persoane

 

Pentru o durată mai lungă de viață a suspensiei cât și a mașinii, mulți conducători au optat pentru pernele auxiliare Air Power.

Aceste perne de aer sunt din ce în ce mai apreciate de către cei care dețin o mașină atât pentru avantajele pe care le oferă, cât și pentru prețul acestora.

Acestea sunt fabricate din compuși de cauciuc de o calitate înaltă, proiectate special pentru absorbția șocurilor.

Astfel că oferă un confort sporit în timpul orelor de condus pe drumurile neuniforme, ridică nivelul mașinii față de sol, diminuează centrul de greutate în curbe, oferă o stabilitate mărită pentru mașinile cu remorcă și echilibrează mașina atunci când este încărcată.

 

În plus, pernele auxiliare Air Power nu au nevoie de un service auto pentru montare. Se pot monta foarte ușor și de către cei care dețin mașina, primind consiliere telefonică din partea echipei de la perneauxiliare.ro.

Advertisement

 

Important de reținut este faptul că aceste perne de aer nu sunt universale, ci în funcție de mașina deținută, echipa va ști cu exactitate ce să recomande.

Prețul acestora începe de la 300 de lei și pernele vin la pachet cu un kit complet care conține 2 bucșe de poziționare, 1 spray de silicon și 1 kit de pompare.

 

În plus, pentru că sunt calitative, pernele auxiliare sunt rezistente la ulei și combustibil, la temperaturi foarte ridicate sau scăzute și aveți un control deplin asupra suspensiei, fapt pentru care vor avea o durată de viață mai lungă.

 

Echipa din spatele site-ului perneauxiliare.ro oferă o garanție a produselor de 1 an și livrează oriunde în țară, prin curier rapid.

 

Siguranța și confortul în timpul orelor de condus este foarte importantă. Cei care și-au achiziționat astfel de perne auxiliare au observat diferențele imediat.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul oficial.

 

Date de contact:

Advertisement

salut@perneauxiliare.ro

0744 870 142

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending