Connect with us
Reclame

Șerban Copoț, Florin Ristei, Adrian Enache, Nadir Tamuz și Cezar Ouatu intră în fascinanta lume a muzicii și vocilor live, în cel de-al optulea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!” care va începe, din 12 septembrie, la Antena 1.

Ieri v-am prezentat şi vedetele feminine care se vor duela în show-ul de maximă audienţă de la Antena 1, detalii aici.

Am acceptat, din nou, cu mare drag invitația să particip la “Te cunosc de undeva!” pentru că, după toată experienta mea la acest show, consider că este de departe cea mai bună emisiune de divertisment din România. Pe de altă parte, am vrut să îmi demonstrez mie că, după două sezoane, am învățat multe lucruri pe care le-aș putea expune mai bine într-un nou sezon. Așa că, abia aștept să dau tot ce pot pentru noile transformări. Poate și câștig sezonul, ca să nu zică lumea că am vechime degeaba (râde)”, spune Ristei.

Cu bucurie s-a reîntors la “Te cunosc de undeva!” și Șerban Copoț. “Mi-am dorit să particip la un nou sezon “Te cunosc de undeva!”, ca să retrăiesc experiența de acum cinci sezoane. Pentru că, da, am rămas cu nostalgii”, declară el, zâmbind. Entuziasmat să încerce noi transformări se arată și Adrian Enache. ““Te cunosc de undeva!” este cea mai completă și necesară emisiune pentru un artist, pentru că îi scoate în evidență calitățile. Colegii sunt extraordinari, fac parte din elită, iar faptul că am alături asemenea valori îmi oferă șansa să mă autodepășesc”, spune acesta.

Câștigătorul sezonul trecut al show-ului, Cezar Ouatu, a revenit la rându-i cu mare plăcere, la “Te cunosc de undeva!”: “M-am bucurat foarte tare că voi participa la un nou sezon, a fost o surpriză pentru mine această propunere. Cred că voi fi cobaiul ruletei, în acest sezon. Am sentimentul că îmi va pregăti cele mai neașteptate personaje”, declară el.

Juriul Te cunosc de undeva ANTENA 1

Juriul Te cunosc de undeva
ANTENA 1

Galerie foto pe urmatoare pagina!

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending