Connect with us

Animaţie

Personajele Looney Tunes vin pe platforma Roblox să celebreze vara sporturilor

Published

on

Reclame

Vara anului 2024 este dedicată sportului, Warner Bros. Discovery activându-și personajele animate emblematice din serialul Looney Tunes, cu scopul de a apropia copiii de diverse sporturi într-un mod captivant, precum și de a prezenta disciplinele sportive generației următoare. 

Personajele Looney Tunes au o asociere de lungă durată cu sportul, inclusiv rolul lor principal în superproducția Space Jam din 1996 și continuarea sa din 2021 Space Jam: O nouă eră.  Acum, personajele emblematice revin în lumina reflectoarelor sportive pentru a insufla generației tinere valorile sportului. De la baseball la baschet, box, wrestling și tot ce se află între acestea, Looney Tunes împing cu ingeniozitate limitele umorului pentru a sfida realitatea și gravitația, cât și pentru a stimula imaginația atât pe teren, cât și în afara lui.

„Looney Tunes prezintă: Sportul pe înțelesul tuturor” – Mini-serie

Warner Bros. Discovery a creat șase scurtmetraje de animație originale „Looney Tunes prezintă: Sportul pe înțelesul tuturor”. Destinate copiilor, aceste scurtmetraje celebrează și explică șase sporturi diferite în maniera autentică Bugs Bunny. Aceste clipuri de 90 de secunde includ sporturi și discipline clasice și noi, precum ștafeta de 4×100 de metri, tenisul, ciclismul montan, voleiul pe plajă, gimnastica și breakdance-ul.

Videoclipurile vor fi difuzate în premieră pe canalul YouTube WB Kids și vor fi utilizate pe canalele pentru copii ale Warner Bros Discovery și pe rețelele și platformele digitale și sociale, inclusiv rețelele sociale Looney Tunes și canalele Cartoon Network, pe parcursul verii. „Looney Tunes prezintă: Sportul pe înțelesul tuturor” va apărea în programul săptămânal Eurosport „Power of the Olympics”. 

Sporturile Looney Tunes preiau controlul pe Roblox cu Cartoon Network Game On! 

În premieră, Warner Bros Discovery întâmpină Looney Tunes în metavers cu o activare unică pentru a celebra vara sporturilor pe populara platformă de jocuri Roblox. Cartoon Network Game On! – o lume complet experiențială pe Roblox va introduce noi personaje, noi mini-jocuri și noi curse pentru a sărbători sportul și echipa Looney Tunes.

Jucătorii pot interacționa cu personajele populare Looney Tunes: Bugs Bunny, Lola Bunny, Daffy Duck, Tweety, Wile E. Coyote și Road Runner pentru a participa la diverse competiții, precum ștafeta 4 x 100 m, tenis, breakdancing, ciclism montan, volei pe plajă și gimnastică. Cu o nouă cursă cu castelul gonflabil, regăsit în insula principală și promoții personalizate pe panourile publicitare, jucătorii se vor putea implica pe deplin în lumea sporturilor și a Looney Tunes. Cartoon Network Game On! este disponibil în limbile franceză, italiană, turcă, arabă, spaniolă și portugheză braziliană. Joacă-l și tu via: Cartoon Network Game On!

Conținut cu tematică sportivă pe toate canalele pentru copii și pe platforma de streaming Max

Warner Bros Discovery sărbătorește vara sportului pe posturile de televiziune și pe platforma de streaming Max cu noi scurtmetraje cu Bugs Bunny și programe pe teme sportive programate pe canalele sale pentru copii, Cartoon Network și Cartoonito. Acestea vor include episoade din diferite emisiuni care prezintă jocuri și provocări sportive. 

Echipa Looney Tunes pe aplicația Toon Cup a Cartoon Network

După cum s-a anunțat anterior, echipa ACME a ajuns oficial pe aplicația Toon Cup a Cartoon Network în aprilie, cu un turneu tematic Looney Tunes. Toți fanii Looney Tunes pot încă să atace, să dribleze, să paseze, să tragă la poartă și să deblocheze noi personaje, mingi și stadioane prin câștigarea de monede, cu Bugs Bunny & Tweety acționând ca arbitri. Jucătorii se pot alătura distracției descărcând aplicația gratuit din Google Play și App Store în Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și Asia Pacifică.

Ca o extensie opțională plătită a jocului, jucătorii pot accesa, de asemenea, un pachet bonus Looney Tunes cu personajele ce pot fi interpretate – Daffy & Taz și Mingea de morcovi Bugs Bunny, în cadrul achizițiilor în aplicație. Pentru toți iubitorii de sport, „Toon Cup” este un joc de fotbal disponibil ca aplicație mobilă și pe website-ul care a debutat în timpul Cupei Mondiale 2018. Jucătorii pot alege o țară și își pot construi o echipă de fotbal fantastică folosind personajele lor preferate de la Cartoon Network. Un joc popular printre fani, de la debutul său, „Toon Cup”, a acumulat peste 100 de milioane de descărcări.

Telespectatorii ar trebui, de asemenea, să fie atenți la mai multe apariții ale personajelor Looney Tunes, în timpul difuzării Jocurilor Olimpice Paris 2024 de către Eurosport. 

Max este singura platformă locală unde puteți urmări fiecare moment din cadrul Paris 2024.

Sursă foto: Cartoon Network

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending